Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σέρτζιο Ολιβέιρα: Πρόβλημα στην ποδοκνημική και μαγνητική για τον Πορτογάλο
| 2019-04-22 21:22:00

Τα... κεφάλια μέσα μετά τη φιέστα - Πρόβλημα για Λουτσέσκου με βασικό - Αγωνία ενόψει τελικού!

Sportdog Team
Τα... κεφάλια μέσα μετά τη φιέστα - Πρόβλημα για Λουτσέσκου με βασικό - Αγωνία ενόψει τελικού!

Ανησυχία ενόψει του τελικού Κυπέλλου.

ΠΑΟΚ - Σέρτζιο Ολιβέιρα: Μπορεί να γιόρταζαν την κατάκτηση του πρωταθλήματος μαζί με τους οπαδούς τους μέχρι τα ξημερώματα, όμως οι παίκτες του Δικεφάλου δεν έχουν πολυτέλεια για... διακοπές και επέστρεψαν άμεσα στις προπονήσεις, αφού η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα.

Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ κυνηγά το νταμπλ και προετοιμάζεται αρχικά για τη ρεβάνς του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Αστέρα Τρίπολης (25/4) και εν συνεχεία για τον τελικό της διοργάνωσης (11/5), στον οποίο θα προκριθεί αν... δεν αυτοκτονήσει και θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ραζβάν Λουτσέσκου καλείται να διαχειριστεί ακόμα έναν τραυματισμό βασικού παίκτη, αφού ο Σέρτζιο Ολιβέιρα δέχθηκε χτύπημα στην ποδοκνημική στο χθεσινό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Ειδικά από τη στιγμή που δεν έχει τους τραυματίες Μαουρίσιο και Βέρνμπλουμ στο κέντρο, το τελευταίο που θα ήθελε ο Λουτσέσκου είναι να χάσει και τον Ολιβέιρα ενόψει της συνέχειας!

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Λίγες μόνο ώρες μετά τη μαγική βραδιά στη Θεσσαλονίκη, οι πρωταθλητές Ελλάδας γύρισαν το διακόπτη, άφησαν στην άκρη τις χαρές και τα πανηγύρια και σήκωσαν μανίκια καθώς η σεζόν δεν έχει τελειώσει ακόμα και άπαντες θέλουν να εκπληρώσουν και τον δεύτερο στόχο, την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι παίκτες του συνεχίζουν με την ίδια σοβαρότητα, που τους διέπει από την πρώτη μέρα της φετινής σεζόν και φορτσάρουν για την κατάκτηση του νταμπλ.

Μετά τους ξέφρενους πανηγυρισμούς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος το μυαλό όλων αδειάζει και άπαντες στρέφουν την προσοχή τους στον επαναληπτικό, ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο γήπεδο στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Σέρζιο Ολιβέιρα δέχθηκε ένα χτύπημα στην ποδοκνημική κόντρα στους Βοιωτούς και θα κάνει μαγνητική προκειμένου να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματός του.

Ο ΠΑΟΚ την Τρίτη (22.04) θα προπονηθεί στις 18:00 στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags