Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: Μεγάλη κίνηση Σαββίδη - Θέλει να μείνει ο Βαρέλα - Κάνει στην... άκρη τον μάνατζέρ του
| 2019-04-22 22:26:00

Η πρώτη "ρουκέτα" Ιβάν μετά την κούπα - Έτσι λέει "ναι" ο παικταράς - Ποιον "τρώνε" - Χαμός!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Η πρώτη "ρουκέτα" Ιβάν μετά την κούπα - Έτσι λέει "ναι" ο παικταράς - Ποιον "τρώνε" - Χαμός!

Πώς θα γίνει η ανατροπή. Κίνηση-φωτιά φέρνει υπογραφές.

ΠΑΟΚ - Φερνάντο Βαρέλα: Και η… Βαρελιάδα συνεχίζεται. Ούτε καν χτες, στην παραζάλη της κατάκτησης του τίτλου, έγινε κάποια κίνηση. Κάποια δήλωση, κάτι τέλος πάντων που να «δείχνει» happy end στο σίριαλ της ανανέωσης του Αφρικανού στόπερ, αλλά έστω και… end.

Ναι, η Τούμπα τον αποθέωσε. Και την στιγμή της αντικατάστασης του και την ώρα της απονομής. Ναι, και τα βίντεο με τα οποία οι υπεύθυνοι της φιέστας διάνθισαν το τελετουργικό, ανέδειξαν μια τουλάχιστον ηγετική παρουσία του Βαρέλα στην ομάδα (και προφανώς δεν είναι τυχαίο). Ναι, ο Ράζβαν Λουτσέσκου εννοείται πως επιθυμεί την παραμονή του, κάτι που είναι και δικό του ζητούμενο. Μόνο τυχαίο δεν είναι άλλωστε το γεγονός πως εδώ και καιρό ψάχνει να αγοράσει σπίτι στη Θεσσαλονίκη.

Η εμπλοκή όμως που έχει παρουσιαστεί και καταγραφεί, καθυστερεί την όποια κατάληξη. Προφανώς, αυτή έχει να κάνει – όπως διαρρέεται και από πηγές στο εσωτερικό του ΠΑΟΚ – στις απαιτήσεις του μάνατζερ του Βαρέλα. Ο Αφρικανός με τον Σαββίδη, στη συνάντηση που είχαν στις αρχές Φεβρουαρίου, ουσιαστικά είχαν δώσει τα χέρια.

Και αυτό που έμενε ήταν η αποτύπωση εκείνης της συμφωνίας στο χαρτί. Ο μάνατζερ όμως του Βαρέλα, αξιώνει πολλά παραπάνω ως προμήθεια από αυτά που ο ΠΑΟΚ είναι διατεθειμένος να (του) δώσει. Και συνεχίζει να εμφανίζει, να παρουσιάζει, να διαρρέει, προτάσεις από το εξωτερικό (πάγιο το ενδιαφέρον τουρκικών ομάδων), οι οποίες και προσεγγίζουν τις αρχικές απαιτήσεις του Βαρέλα (1,5 εκατ. ευρώ), αλλά και καλύπτουν και τις αξιώσεις και του ίδιου του μάνατζερ ως προς την προμήθεια που αναζητά.

Είναι πλέον σαφές, πως το θέμα έχει πάρει μια ξεκάθαρη τροπή. Ο Βαρέλα θέλει να μείνει. Οι δύο αυξήσεις που έχουν γίνει από μεριάς του ΠΑΟΚ στην αρχική πρόταση που είχε κατατεθεί, ενδεικτικές της επιθυμίας των ανθρώπων των πρωταθλητών για να τον ικανοποιήσουν και να παραμείνει στο ρόστερ. Οπότε, οι δρόμοι πλέον είναι δύο: είτε ο Αφρικανός θα βρει ο ίδιος την άκρη με τον μάνατζερ του (παραμερίζοντας τον και υπογράφοντας μόνος του,  όπως για παράδειγμα έκανε ο Πασχαλάκης – έστω για το τυπικό – ή καλύπτοντας ο ίδιος την όποια οικονομική διαφορά) είτε η επιθυμία του Βαρέλα να παραμείνει θα «λογικεύσει» τον μάνατζερ του και αυτός θα συμβιβαστεί με τα προσφερόμενα από τον ΠΑΟΚ, ειδικά εφόσον ο πελάτης του μοιάζει να είναι ικανοποιημένος, πλέον, από την πρόταση του «δικεφάλου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έβγαλε είδηση η φιέστα του ΠΑΟΚ - Τέλος δύο άσοι της ομάδας - Κλείνει σε άλλη ελληνική ομάδα ο ένας!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags