Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Συγκινεί παραολυμπιονίκης για το πρωτάθλημα
| 2019-04-23 23:45:00

Φοβερή ατάκα Ολυμπιονίκη ΠΑΟΚτσή για το πρωτάθλημα: «Πολυτιμότερο και από το μετάλλιο που κατέκτησα»

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Ολυμπιονίκη ΠΑΟΚτσή για το πρωτάθλημα: «Πολυτιμότερο και από το μετάλλιο που κατέκτησα»

Τρελάθηκε με τον τίτλο που πήρε ο Δικέφαλος.

ΠΑΟΚ: Συγκινεί παραολυμπιονίκης για το πρωτάθλημα

Ο Ανδρέας Κατσαρός βίωσε το βράδυ της Κυριακής μια ανείπωτη χαρά, όταν ο Γιώργος Σαββίδης του έκανε δώρο το μετάλλιο του Πρωταθλήματος.

Ο αργυρός Παραολυμπιονίκης στην κολύμβηση (στους Αγώνες που έγιναν στο Πεκίνο) μίλησε στο metrosport.gr για αυτή τη στιγμή: «Πήγα στον Λευκό Πύργο για να γιορτάσω την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και στη συνέχεια βρέθηκα στο Μακεδονία Παλλάς καθώς μένω εκεί κοντά για να περιμένω την ομάδα. Ενας υπάλληλος μου είπε να μπω μέσα και να περιμένω για να είμαι πιο άνετα και ασφαλής. Οταν ήρθε η ομάδα, έβγαλα φωτογραφίες με τους παίκτες. Εκεί λοιπόν συνάντησα για πρώτη φορά τον Γιώργο Σαββίδη που μου έφερε το τρόπαιο για να βγάλω φωτογραφία. Αμέσως μετά μου είπε να περιμένω και εμφανίστηκε με το μετάλλιο του, που πήρε για το Πρωτάθλημα. Μου είπε πως το αξίζω περισσότερο από αυτόν και ήταν κάτι που με συγκλόνισε. Δεν το περίμενα ήταν τεράστια η έκπληξη, η τιμή και η συγκίνηση».

Ο 32χρονος Ανδρέας συνεχίζοντας σημείωσε: «Θέλω να σας πω ότι το μετάλλιο αυτό είναι πλέον στην τροπαιοθήκη μου δίπλα ακριβώς στο μετάλλιο που κατέκτησα στους Παραολουμπιακούς Αγώνες. Και για να είμαι ειλικρινής αυτό το μετάλλιο που πήρα από τον Γιώργο Σαββίδη, είναι πιο πολύτιμο για μένα από το ασημένιο που κατέκτησα. Φυσικά κάθε μετάλλιο έχει τη δική του ξεχωριστή ιστορία αλλά όταν παίρνει η αγαπημένη σου ομάδα μετά από 34 χρόνια το Πρωτάθλημα, είναι σημαντικό να έχεις στα χέρια σου αυτό το μετάλλιο και αυτή τη στιγμή δεν θα τη ξεχάσω ποτέ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags