Facebook Pixel Ιβάν Σαββίδης: Οπαδός του Ηρακλή τα έβαλε με αστυνομικό για τη φρουρά του
| 2019-04-24 22:12:00

Μπουνιές σε εκπομπή στη Θεσσαλονίκη – Οπαδός του Ηρακλή «πλακώθηκε» με Αστυνομικό για Σαββίδη

Sportdog Team
Μπουνιές σε εκπομπή στη Θεσσαλονίκη – Οπαδός του Ηρακλή «πλακώθηκε» με Αστυνομικό για Σαββίδη

Τί ειπώθηκε σε ζωντανό χρόνο;

Ιβάν Σαββίδης: Οπαδός του Ηρακλή τα έβαλε με αστυνομικό για τη φρουρά του

Χαμός έγινε στον αέρα του Metropolis, στη Θεσσαλονίκη. Ο πρόεδρος της Ενωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, Θόδωρος Τσαϊρίδης προέβη σε απαραίτητες διευκρινίσεις για το έργο της υποδιεύθυνσης αθλητικής βίας, ενώ στην εκπομπή παρενέβη και μέλος της «Αυτόνομης Θύρας 10», ο οποίος έκανε καταγγελίες.

Ο κ. Τσαϊρίδης σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Σε μια ραδιοφωνική εκπομπή ακούστηκε ότι χρηματίζονται από τον κ. Σαββίδη αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης της αθλητικής βίας και ότι ο κ. Σαββίδης είχε βάλει στόχο να καταπολεμήσει το οπαδικό κίνημα του Ηρακλή. Ακούστηκε ότι τάχα υπάρχει τμήμα της αθλητικής βίας μέσα στα δικαστήρια που δεν υπάρχει, αλλά υπάρχει στο Μέγαρο και ότι όλα είναι βαμμένα με τα κασκόλ του ΠΑΟΚ, κάτι που δεν ισχύει. Απλά οι άνθρωποι έχουν λάβαρα από όλες τις ομάδες. Αν υπάρχουν στοιχεία, ας τα καταθέσουν. Ειναι βαριά κατηγορία αυτό και πρέπει να το αποδείξουν. Οι 25 αστυνομικοί της αθλητικής βίας έκαναν τα τελευταία 250 συλλήψεις οπαδών του ΠΑΟΚ, 100 του Αρη και 90 του Ηρακλή. Δείχνουν κάποια προτίμηση; Δεν είναι δυνατόν να περνάει η στοχοποίηση, που περνάει και στο facebook», είπε αρχικά.

Το μέλος της «Αυτόνομης». Χρήστος Τουλματζής παρενέβη σημειώνοντας μεταξύ άλλων:

«Υπάρχουν φωτογραφίες αστυνομικών που κουβαλάνε οπαδούς του Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο και και φωτογραφίες που οι ίδιοι ειναι στη φρουρά του κ. Σαββίδη. Η αστυνομία πρέπει να ψάχνει από μόνη της, όχι μετά από καταγγελίες. Ο οπαδός του Ηρακλή όσα περνάει την τελευταία οκταετία δεν τα έχει περάσει κανένας. Την τελευταία χρονιά του Παπααθανασάκη γιατί το Καυτανζόγλειο ήταν φρούριο; Πρέπει όλοι να σεβαστείτε τον κόσμο του Ηρακλή».

Ο κ. Τσαϊρίδης στη συνέχεια συμπλήρωσε πως: «Ενας αστυνομικός υπηρετούσε στο πρώην τμήμα Ανω Πόλης και με εντολή του αρχηγείου της ΕΛΑΣ τοποθετήθηκε στη φρουρά του κ. Σαββίδη, που τη ζήτησε ως επιχειρηματίας. Δεν αναμειγνύεται η αθλητική βία σε αυτό. Σημερα μπορεί να συλλάβω έναν οπαδό του ΠΑΟΚ και αύριο του Ηρακλή. Δεν παρεμβαίνει κανένας επιχειρηματίας. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags