Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Νέα Τούμπα: Οι τελευταίες πληροφορίες και τα επόμενα βήματα
| 2019-04-24 22:25:00

Τρέχουν οι εξελίξεις με τη "Νέα Τούμπα" - Οι τελευταίες πληροφορίες και τα επόμενα βήματα

Sportdog Team
Τρέχουν οι εξελίξεις με τη "Νέα Τούμπα" - Οι τελευταίες πληροφορίες και τα επόμενα βήματα

Κατατέθηκε ο φάκελος!

ΠΑΟΚ - Νέα Τούμπα: Νέες εξελίξεις δρομολογήθηκαν για τη Νέα Τούμπα, αφού οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κατέθεσαν στο Υπουργείο Περιβάλλοντος τον φάκελο με όλα τα προαπαιτούμενα για την προέγκριση του σχεδίου για τη Νέα Τούμπα.

Το θέμα του νέου γηπέδου του ΠΑΟΚ έχει μπει στην κορυφή της ατζέντας των «ασπρόμαυρων» που προχωρούν σταδιακά και προσεκτικά την υπόθεση, θέλοντας να γίνουν όλα απολύτως σωστά προκειμένου να υλοποιηθεί το μεγάλο project.



Έχοντας πάρει την έγκριση από το Δήμο και την Περιφέρεια της Θεσσαλονίκης, οι επιτελείς του Δικεφάλου ετοίμασαν και απέστειλαν τον φάκελο στο Υπουργείο Περιβάλλοντος εκεί όπου ακολουθεί η εξής διαδικασία, όπως την είχε αναλύσει ο υπεύθυνος εγκαταστάσεων και ανάπτυξης κτιριακών υποδομών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Γιάννης Δημογιάννης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην FORZA:

«Το Σχέδιο αυτό ολοκληρώνεται με έκδοση Προεδρικού Διατάγματος. Στην πορεία αυτή, έχει δύο στάδια. Το στάδιο της προέγκρισης, όπου εγκρίνονται οι άξονες και το δεύτερο, όπου υποβάλλονται οι χωροταξικές, περιβαλλοντολογικές και κυκλοφοριακές μελέτες.

Γίνεται δημόσια διαβούλευση και εκεί μπορεί να γίνουν οι όποιες ενστάσεις. Όταν αυτά ολοκληρωθούν (η διαβούλευση δεν μπορεί να είναι πάνω από 2-3 μήνες) τότε περνάει από έλεγχο του συμβουλίου της Επικρατείας το οποίο γνωμοδοτεί. Όταν παραλάβουμε προεδρικό διάταγμα, μετά όλο αυτό δεν αμφισβητείται από κανέναν. Τότε θα έχουμε ασφαλές πλαίσιο για να ολοκληρωθεί η επένδυση».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags