Facebook Pixel Παναθηναϊκός: ​Έτσι τα... διαλύει όλα ο Δώνης - Τι "τρέχει" με Νταμπίζα
| 2019-04-25 10:59:00

​Έτσι τα... διαλύει όλα ο Δώνης - Τι "τρέχει" με Νταμπίζα - Κρίσιμες ώρες στον ΠΑΟ - Απόφαση-φωτιά

του Νίκου Στεργίου
​Έτσι τα... διαλύει όλα ο Δώνης - Τι "τρέχει" με Νταμπίζα - Κρίσιμες ώρες στον ΠΑΟ - Απόφαση-φωτιά

Ποιος κάνει κουμάντο. Θα γίνει το... μπαμ; "Καυτό" παρασκήνιο!

Παναθηναϊκός - Γιώργος Δώνης: Καταγράφεται και στα σημερινά δημοσιεύματα πως επίκειται συνάντηση Νταμπίζα - Αλαφούζου προκειμένου να τεθεί επί τάπητος τόσο το αποτέλεσμα της φετινής σεζόν, της πρώτης του νέου τριετούς πλάνου που εκπονήθηκε πέρυσι με την πρόσληψη του "Ντάμπι" στο πόστο του τεχνικού διευθυντή και του Δώνη ως προπονητή, αλλά και το (περίφημο πλέον) μπάτζετ, αλλά και συνολικά ο σχεδιασμός της επόμενης χρονιάς.

Η αλήθεια είναι πως μια τέτοια συνάντηση δεν (θα) έχει και τόση σημασία. Εξηγούμαστε. Το τελευταίο διάστημα, η επαφή Νταμπίζα - Αλαφούζου είναι συχνότατη. Κάποιες πηγές μάλιστα επιμένουν πως αυτή είναι και καθημερινή. Προφανώς, το αντικείμενο αυτής της επικοινωνίας δεν είναι το... Survivor, αλλά η αγωνιστική καθημερινότητα του συλλόγου, οι κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να παρθούν αναφορικά με την (οικονομική και αγωνιστική) αξιολόγηση του ρόστερ και αυτές που θα προσδιορίσουν το μέχρι πού θα μπορέσει να... απλώσει το πάπλωμά του το "τριφύλλι" στη νέα σεζόν.

Συνεπώς, κάποια πιο "επίσημη" μορφή συνάντησης των δύο ανδρών, ουσιαστικά, θα έχει αντίκρισμα μόνο για τα media και την επικοινωνία (και πιθανώς με αυτόν τον τρόπο να δοθεί και ένα σήμα πως... ξεκινάει η ερχόμενη σεζόν, με καθορισμένα και δημοσιοποιημένα πλέον τα δεδομένα της, που προφανώς ως τώρα γνωρίζουν μόνο Αλαφούζος - Νταμπίζας). Σίγουρα θα έχει μεγαλύτερη σημασία αν και εφόσον σε αυτήν παρευρεθεί και ο Γιώργος Δώνης.

Αρκετά τα σενάρια των τελευταίων εβδομάδων αναφορικά με τις σκέψεις του για την επόμενη μέρα, προφανώς λοιπόν η παρουσία του σε μια τέτοια συνάντηση θα της προσέδιδε ουσιαστικό νόημα και περιεχόμενο (αφού είπαμε, Νταμπίζας και Αλαφούζος τα λένε καθημερινά…), αλλά -κυρίως- θα ξεκαθάριζε μια και καλή το τοπίο από την έσχατη φημολογία σχετικά με τον προπονητή του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έτσι κλείνει στόματα ο Αλαφούζος - "Χτυπάει" top όνομα - Φήμες ότι υπάρχει ήδη συμφωνία!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags