Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Λόγω της διακοπής του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, οι Πράσινοι κινδυνέυουν να μη λάβουν κάποια χρήματα από τη συμφωνία τους με την ΕΡΤ.
| 2019-04-25 15:38:00

Τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό - Κίνδυνος "καμπάνας" κι από την ΕΡΤ; Δείτε τον λόγο

Sportdog Team
Τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό - Κίνδυνος "καμπάνας" κι από την ΕΡΤ; Δείτε τον λόγο

Επικρατεί πανικός στο στρατόπεδο των Πράσινων.

Παναθηναϊκός: Λόγω της διακοπής του αγώνα με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, οι Πράσινοι κινδυνέυουν να μη λάβουν κάποια χρήματα από τη συμφωνία τους με την ΕΡΤ.

Βέβαια δεν μιλάμε για πρόστιμο αλλά για παρακράτηση, αφού η σύμβαση προβλέπει ότι η Σούπερ Λίγκα έχει την υποχρέωση να ενημερώσει την ΕΡΤ και η τελευταία από την πλευρά της παρακρατεί ένα ποσό από την αμοιβή της ΠΑΕ. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο Τριφύλλι έχει ήδη επιβληθεί ποινή αφαίρεσης πέντε βαθμών και δυο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, ενώ έχει κληθεί να πληρώσει 99.500 ευρώ. 

Συγκεκριμένα στην σύμβαση που έχουν οι Πράσινοι με την ΕΡΤ, υπάρχει ένας πίνακας απομειώσεων , στον οποίο αναφέρονται παρακρατήσεις ποσών σε περιπτώσεις διάφορων άσχημων περιστατικών. Έτσι στην περίπτωση του Παναθηναϊκού και τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δηλαδή η διακοπή του αγώνα, προβλέπεται παρακράτηση 150.000 ευρώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags