Facebook Pixel «Ερυθρόλευκοι» Πρωταθλητές! Νίκησαν τον ΠΑΟΚ στον τελικό και ανέβηκαν ξανά στην κορυφή!
| 2019-04-25 17:08:00

«Ερυθρόλευκοι» Πρωταθλητές! Νίκησαν τον ΠΑΟΚ στον τελικό και ανέβηκαν ξανά στην κορυφή!

Sportdog Team
«Ερυθρόλευκοι» Πρωταθλητές! Νίκησαν τον ΠΑΟΚ στον τελικό και ανέβηκαν ξανά στην κορυφή!

Επικράτησε 1-0 του Δικεφάλου με γκολ του Ντότη.

 

Βάφτηκε «ερυθρόλευκο» και το φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας U17! 

Χάρη σε τέρμα του Ντότη από το 49ο λεπτό, ο Ολυμπιακός νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στον τελικό του Final Four και έτσι κατέκτησε την κούπα στην κατηγορία των Εφήβων για τρίτη συνεχόμενη χρονιά! 

Ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι στα πρώτα 20 λεπτά, καθώς καμία από τις δύο ομάδες δεν κατάφερε να φανεί απειλητική. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, ο Ολυμπιακός άρχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε δεν σκόραρε και έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου. 

Οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν το ίδιο δυνατά και στο δεύτερο μέρος, με τον Ντότη στο 49’ να πιάνει το σουτ, έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα να κοντράρει και να καταλήγει στα δίχτυα για το προβάδισμα. Στη συνέχεια, η ομάδα του Πειραιά είχε άλλη μία καλή στιγμή για το 2-0, αλλά ο Σουρλής δεν τα κατάφερε. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» απάντησε με δύο δικές του καλές στιγμές, με το τελευταίο δεκάλεπτο να ανήκει ξανά στον Ολυμπιακό, ο οποίος είχε απώλεσε σημαντικές ευκαιρίες για να «κλειδώσει» τη νίκη, με το 1-0 να μένει μέχρι τη λήξη, με τους Πειραιώτες να μένουν και με παίκτη λιγότερο στα τελευταία λεπτά λόγω της αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Τσαβού. 

ΠΑΟΚ (Αλεξιάδης): Μπαλωμένος, Κιτσάκης (52? Πιπιλιάρης), Παναγιώτου, Κουλιεράκης, Αβεντισιάν, Γρόσδης, Καραμπέρης (66? Κωνσταντέλιας), Τσοπούρογλου, Γκορτεζιάνι, Καράκουτης (66? Ντάικο), Τζόλης. 

Ολυμπιακός (Μαυρογενίδης): Τζολάκης, Τσαβός, Κατσογιάννης, Ασλανίδης, Κεραμίδας, Σαπουντζής (81? Μούκα), Γούλας, Λιάτσος (58? Αρσενίδης), Ντότης, Κατσαβάκης, Σουρλής.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags