Facebook Pixel ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Ο Χιμένεθ τόνισε πως τον θέλει πίσω στην Ένωση
| 2019-04-25 20:44:00

Ατακάρα Χιμένεθ που "φτιάχνει" τους οπαδούς της ΑΕΚ - Τι αποκάλυψε για Βράνιες!

Sportdog Team
Ατακάρα Χιμένεθ που "φτιάχνει" τους οπαδούς της ΑΕΚ - Τι αποκάλυψε για Βράνιες!

Θα τον φέρει πίσω στην Ένωση;

ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Το όνομα του Βόσνιου παίζει στα μεταγραφικά ρεπορτάζ της Ένωσης για πιθανή επιστροφή του στην ομάδα και ο Μανόλο Χιμένεθ τοποθετήθηκε για την υπόθεση στη στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Λαμίας.

Όπως τόνισε ο Ισπανός, θεωρεί τον Βράνιες έναν καταπληκτικό αμυντικό και θα ήθελε να συνεργαστεί ξανά μαζί του, όμως ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι αυτός που θα πάρει την απόφαση!

"Mε ευχαριστεί που οι παίκτες που έχουν συνεργαστεί μαζί μου έχουν καλή ανάμνηση από εμενα. Ο Βρανιες είναι ένας καταπληκτικός στόπερ και ένα πολύ καλό παιδί που έκανε κάποια λάθη. Κανένα πρόβλημα για μένα να συνεργαστούμε και πάλι αλλά την απόφαση θα την πάρει ο κ. Μελισανιδης", ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του Χιμένεθ μετά από σχετική ερώτηση που του έγινε αναφορικά με τα σενάρια επιστροφής του Βόσνιου στην Ένωση.

Νωρίτερα, ο Ισπανός είχε τονίσει: "Η Λαμία ανταγωνίστηκε απέναντι στην καλύτερη ΑΕΚ όλης της χρονιάς και οφείλω να της πω συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου. Πέτυχε πολλά εφετος ατο θεσμό αποκλείοντας Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό και της αξίζουν πολλά μπράβο".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags