Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Σε εξαιρετική κατάσταση Μάνταλος και Μπακασέτας ενόψει τελικού - Το κρυφό όπλο του Χιμένεθ
| 2019-04-25 21:57:00

Το κρυφό "πυρηνικό" όπλο Χιμένεθ για τον τελικό - Αυτούς... τρέμει ο Λουτσέσκου!

Sportdog Team
Το κρυφό "πυρηνικό" όπλο Χιμένεθ για τον τελικό - Αυτούς... τρέμει ο Λουτσέσκου!

Ο Μανόλο ξέρει καλά τον δρόμο προς την κούπα!

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η ΑΕΚ επικράτησε άνετα με 4-0 στην έδρα της Λαμίας και έκλεισε εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, όπου θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Η Ένωση πέρασε από την έδρα μιας ομάδας που την είχε δυσκολέψει πολύ στο αντίστοιχο ματς πρωταθλήματος πριν λίγες μέρες (2-2) και τώρα φιλοδοξεί να πάρει εκδίκηση από τους Θεσσαλονικείς μετά από δύο χαμένους τελικούς.

Εκτός του γεγονότος ότι ο Έκι Πόνσε σκόραρε ξανά και παραμένει «καυτός» ενόψει του τελικού, το πιο ενθαρρυντικό νέο για την ΑΕΚ από το σημερινό παιχνίδι ήταν η εξαιρετική συνεργασία του Πέτρου Μάνταλου με τον Τάσο Μπακασέτα για ακόμα ένα παιχνίδι.

Οι δυο Έλληνες άσοι βρίσκονται με… κλειστά μάτια στα τελευταία ματς, δίνοντας απαντήσεις σε όσους υποστήριζαν ότι δεν μπορούν να συνυπάρξουν στην ενδεκάδα.

Δεν είναι τυχαίο ότι ο Μπακασέτας σκόραρε το 3-0 έπειτα από υποδειγματική συνεργασία με τον Μάνταλο, σε ένα γκολ… καρμπόν με αυτό που είχε πετύχει η ΑΕΚ στο ματς πρωταθλήματος στο ίδιο γήπεδο. Με αντεστραμμένους τους ρόλους, αφού τότε ο «Μπάκα» ήταν ο πασέρ και ο Μάνταλος ο σκόρερ.

Εκτός από την άψογη μεταξύ τους συνεργασία, οι δύο άσοι δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και σε ατομικό επίπεδο, με τον Χιμένεθ να… τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση ενόψει του μεγάλου τελικού. Άλλωστε, η ΑΕΚ θυμίζει άλλη ομάδα όταν ο Μπακασέτας και ο Μάνταλος είναι ανεβασμένοι, αφού τους έχει απόλυτη ανάγκη στο δημιουργικό κομμάτι.

Δεν είναι υπερβολή να πούμε ότι με τους δύο άσους σε τέτοια φόρμα, τα χέρια του Χιμένεθ είναι... λυμένα και οι πιθανότητες της ΑΕΚ για την κούπα αυξάνονται θεαματικά. Από την άλλη πλευρά, ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωρίζει πολύ καλά ότι ο περιορισμός των δύο άσων είναι κομβική σημασίας για τον ΠΑΟΚ και τα αμυντικά πλάνα του θα εστιαστούν σε μεγάλο βαθμό στο πώς θα σταματήσει τη μεταξύ τους συνεργασία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρελαμένος" ο Σαββίδης! Ξεκάθαρο μήνυμα πριν την ΑΕΚ - Τι θέλει να γίνει στο ΟΑΚΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags