26/04/19 - 00:05

Μήνυμα με νόημα από Δημάτο μετά την πρόκριση της ΑΕΚ: «Ποτέ και τίποτα δεν τους έχει χαριστεί...»

Φοβερή ανάρτηση από τον διευθυντή επικοινωνίας της ΑΕΚ.

Sportdog Team
Μήνυμα με νόημα από Δημάτο μετά την πρόκριση της ΑΕΚ: «Ποτέ και τίποτα δεν τους έχει χαριστεί...»
1.048views 0shares

Ποστάρισμα με αφορμή την πρόκριση της Ένωσης στον τελικό του Κυπέλλου έκανε ο Ανδρέας Δημάτος, κάνοντας λόγο για δεμένη παρέα που δεν σπάει και τονίζοντας ότι δεν θα χαριστεί τίποτα και σε κανέναν.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Και προχωράνε... 

Όπως εκείνοι γνωρίζουν και με οδηγό τα όσα έχουν πετύχει χρόνο με το χρόνο, σε μια τετραετία σταθερά ανοδικής πορείας και κομβικής επίτευξης στόχων. 

Με τα πόδια στο έδαφος, με τις επιτυχίες τους και τις αποτυχίες τους, απαλλαγμένοι συνειδητά από το μικρόβιο της έπαρσης και της αλαζονείας, χωσίς περιττές φανφάρες, με τη μαγκιά μιας δεμένης παρέας στα εύκολα και στα δύσκολα, αλλά και με απόλυτη επίγνωση του βάρους της φανέλας την οποία φοράνε και των υψηλών υποχρεώσεων που από μόνη της γεννάει, χωρίς την παραμικρή πολυτέλεια να μένεις σε όσα έχεις ήδη πετύχει! 

Την αποστολή τους την γνωρίζουν, ο αθλητικός τους εγωισμός παραμένει υψηλός και αδιαφορούν για το ότι παρά την ιστορική συνέπεια στην επίτευξη των στόχων, που θα γίνονται ολοένα και ψηλότεροι, κάποιοι, που και πέρυσι τους αμφισβήτησαν, εφέτος τους αντιμετωπίζουν ως φωτοβολίδα. Η φωτοβολίδα περνά και χάνεται, όμως... Δεν είναι σταθερής τροχιάς! 

Μια απλή υπόσχεση σε αυτούς που τους περιμένουν σε κάποια γωνιά κάθε γηπέδου της χώρας και τους έχουν υπερήφανα εξηγήσει το τι θέλουν από αυτούς... 
Η δουλειά τους είναι μπροστά... 

Ποτέ και τίποτα δεν τους έχει χαριστεί» 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ