Facebook Pixel Τα δεδόμενα για Ραντζέλοβιτς στον Ολυμπιακό
| 2019-04-26 15:30:00

Τρομερή εξέλιξη: Έτσι "χάνει" τον παικταρά ο Ολυμπιακός - Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς!

του Παναγιώτη Νικολάου
Τρομερή εξέλιξη: Έτσι "χάνει" τον παικταρά ο Ολυμπιακός - Τραβάει τα μαλλιά του ο Μαρτίνς!

Έχει κάνει "παπάδες" φέτος. Ποιος τον "κλέβει". Τρελό παρασκήνιο.
 

Είναι η πρώτη καλοκαιρινή μεταγραφή του Ολυμπιακού. Από… πέρυσι ανακοινώθηκε η απόκτηση του Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, επιλέχθηκε όμως να μείνει δανεικός για έναν χρόνο στην Ραντνίτσκι, όπου και άνηκε, αφού δεν υπήρχε χώρος στους εξτρέμ των «ερυθρόλευκων».

Κίνηση που βάσει των όσων κάνει ο 21χρονος Σέρβος ακραίος επιθετικός κρίνεται άκρως επιτυχημένη. Αφενός γιατί είναι αναντικατάστατος στο φετινό πρωτάθλημα, σε ομάδα μάλιστα που είναι δεύτερη στην κατάταξη, «ζορίζοντας» τον Ερυθρό Αστέρα (δεν θα πάρει τον τίτλο, αλλά σίγουρα είναι άκρως τιμητικό πως ύστερα από 33 αγωνιστικές είναι στο +10 από την Παρτιζάν και στο -6 από τον πρωταθλητή, τέσσερις αγωνιστικές πριν τη λήξη της σεζόν, έχοντας φτάσει και στους ημιτελικούς του Κυπέλλου).

Αλλά μια ματιά και στα νούμερα του Ραντζέλοβιτς, πείθουν. Χτες, στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι πέτυχε το έβδομο φετινό του γκολ (2-2 το τελικό αποτέλεσμα), έχοντας μοιράσει παράλληλα και δέκα ασίστ. Ολ’ αυτά βέβαια δεν καθιστούν δεδομένη την παραμονή του στο ρόστερ των «ερυθρόλευκων» ούτε για την ερχόμενη σεζόν.

Οι υποχρεώσεις του Ραντζέλοβιτς στο σερβικό πρωτάθλημα ολοκληρώνονται στις 19 Μαΐου. Αν μάλιστα η ομάδα του περάσει στον τελικό του Κυπέλλου (σ.σ. στα ημιτελικά, αντιμετωπίζει την Παρτιζάν), αυτές θα παραταθούν για μια εβδομάδα ακόμη. Πού χρόνος όμως για ξεκούραση, αφού αμέσως μετά θα ενσωματωθεί στην εθνική Ελπίδων των «πλάβι», η οποία συμμετέχει στα τελικά του Euro 2019 u21, που θα πραγματοποιηθεί στην Ιταλία.

Η Σερβία βρίσκεται στον όμιλο της με Γερμανία, Δανία και Αυστρία, ξεκινάει τις υποχρεώσεις της σε αυτόν στις 16 Ιουνίου και τις ολοκληρώνει μια εβδομάδα αργότερα, στις 23. Τότε δηλαδή που θα αναχωρεί ο Ολυμπιακός για την Πολωνία, για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής του προετοιμασίας!

Είτε λοιπόν προχωρήσει η Σερβία περισσότερο (πιθανό) είτε αποκλειστεί και ο ίδιος ο Ραντζέλοβιτς χρειαστεί κάποιες μέρες άδεια, μοιάζει σχεδόν βέβαιο πως δεν θα καταφέρει να βρίσκεται ούτε στην Πολωνία, προκειμένου να δώσει εκεί τις πρώτες του «εξετάσεις» στον Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι που βεβαίως είναι πολύ σημαντικό αναφορικά με το πώς θα αξιολογηθεί από τον Πορτογάλο τεχνικό, ειδικά εφόσον οι «ερυθρόλευκοι» και το προσεχές καλοκαίρι θα μπουν νωρίς στη διαδικασία των καλοκαιρινών προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμη λοιπόν μια απόφαση, μια δύσκολη κατάσταση που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός στο καλοκαίρι του, το οποίο έτσι κι αλλιώς είναι αρκετά «πιεστικό» με τη συμμετοχή των διεθνών του Αφρικανών ποδοσφαιριστών στα τελικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Είναι προπονητής αυτός, να ρωτάει τι να κάνει; - Δεν μ’ αρέσει αυτό για Κόκκαλη-Μαρινάκη»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags