Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Μουρίνιο ήθελε τον Μάριο Μπράνκο στη Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun
| 2019-04-26 17:17:00

Απίστευτο σενάριο για ΠΑΟΚτσή - "Τον ήθελε ο Μουρίνιο - Τον τσεκάρει η Γιουνάιτεντ"!

Sportdog Team
Απίστευτο σενάριο για ΠΑΟΚτσή - "Τον ήθελε ο Μουρίνιο - Τον τσεκάρει η Γιουνάιτεντ"!

Τρελό δημοσίευμα από Αγγλία!

ΠΑΟΚ: Ο Ζοσέ Μουρίνιο απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο πριν αποχωρήσει φέρεται να είχε υποδείξει στη διοίκηση τον Μάριο Μπράνκο, προτείνοντας την πρόσληψή του στην ομάδα!

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της "Sun", o Μουρίνιο πρότεινε τον Μπράνκο όντας εντυπωσιασμένος από τη δουλειά του στον ΠΑΟΚ και τη συμβολή του στην κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά πό 34 χρόνια.

Μάλιστα, το εν λόγω ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η Γιουνάιτεντ έχει ακόμα στα υπ' όψιν της το όνομα του αθλητικού διευθυντή του Δικεφάλου!

Αναλυτικά το δημοσίευμα της Sun αναφέρει:

«Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προτάθηκε να ακολουθήσει τη συμβουλή του Ζοσέ Μουρίνιο και να προσλάβει τον Πορτογάλο Μάριο Μπράνκο ως αθλητικό διευθυντή. Ο Μουρίνιο το είπε στον εκτελεστικό αντιπρόεδρο της Γιουνάιτεντ Εντ Γούντγουορντ, πριν απολυθεί, να προσπαθήσουν να φέρουν στην ομάδα τον Μπράνκο.

Το στέλεχος από την Πορτογαλία έχει κάνει θαύματα αυτή τη σεζόν βοηθώντας τον ΠΑΟΚ να εκπλήξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, κατακτώντας τον πρώτο του τίτλο μετά από 34 χρόνια.
Ο Μπράνκο εργάζεται στον ΠΑΟΚ μόλις έναν χρόνο, αλλά αναζωογόνησε το κλαμπ, εργαζόμενος εντυπωσιακά στη μεταγραφική αγορά!

Θα αποδεχόταν, ωστόσο, την ευκαιρία να μεταβεί στο Ολντ Τράφορντ και να εργαστεί υπό το νέο αφεντικό των Κόκκινων Διαβόλων, Ολεγκ Γκούναρ Σόλσκιερ.

Πηγή κοντά στον Μπράνκο είπε στη SunSport: «Ο Μάριο έχει δείξει ότι έχει όλα τα εφόδια για να εγραστεί στο υψηλότερο επίπεδο. Ο ΠΑΟΚ ξαναγεννιέται και γίνεται μια αναδυόμενη δύναμη στην Ευρώπη χάρη σε αυτόν. Ωστόσο, με πρόκληση όπως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι μοναδική ευκαιρία στη ζωή και ελπίζουμε οι άνθρωποι της Γιουνάιτεντ να έλαβαν υπόψην τις συστάσεις του Μουρίνιο»!

Ο Μπράνκο, έφτασε στην Ελλάδα από τη Χάιντουκ Σπλιτ και αρχικά ήταν επικεφαλής ανάπτυξης, πριν αναβαθμιστεί στον ρόλο του αθλητικού διευθυντή τον Νοέμβριο. Έχει επίσης εργαστεί στην Ισπανία, την Πορτογαλία και τη Ρουμανία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags