Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στην κάμερα της VTB και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη
| 2019-04-27 14:09:00

Επική ατάκα Έλληνα προπονητή για Διαμαντίδη - Δεν θα πιστέψετε τι είπε για τον 3D

Sportdog Team
Επική ατάκα Έλληνα προπονητή για Διαμαντίδη - Δεν θα πιστέψετε τι είπε για τον 3D

Δεν πρέπει να το χάσεις.

Παναθηναϊκός: Ο Δημήτρης Πρίφτης μίλησε στην κάμερα της VTB και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Δημήτρη Διαμαντίδη, λέγοντας πως είναι ένας παίκτης που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει στο ρόστερ του και πως άλλαξε τον τρόπο σκέψεις των παικτών και των φιλάθλων.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

"Δύσκολη ερώτηση. Αν μιλάμε για Ρώσους παίκτες, θα διάλεγα τον Κιριλένκο. Πολύ πληθωρικός και πολύ αθλητικός φόργουορντ, που μπορούσε να κάνει τα πάντα στο παρκέ που πέτυχε πολλά για το ρωσικό μπάσκετ.

Μιλώντας γενικά, από όλους τους παίκτες στον κόσμο, θα πω τον Νοβίτσκι. Μού αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος παιχνιδιού του. Είναι ένας all-around παίκτης, που έδειξε αξιοζήλευτη σταθερότητα σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του. Είμαι λάτρης του ομαδικού μπάσκετ και ο Ντιρκ ήταν πάντοτε κομμάτι της ομάδας και ποτέ δεν εκβίαζε προσπάθειες.

Αν μιλάμε, όμως, για παίκτες από τη χώρα μου, τότε θα διάλεγα τον Δημήτρη Διαμαντίδη! Άλλαξε τον τρόπο σκέψης των παικτών και των φιλάθλων, δείχνοντας πως μπορείς να είσαι χρήσιμος στο παρκέ, χωρίς να σκοράρεις πολλούς πόντους. Είναι μοναδικός στο είδος του. Μερικές φορές ξεχνάμε ότι μπορούμε να είμαστε χρήσιμοι στο παρκέ και με άλλους τρόπους, και όχι απαραίτητα με το σκοράρισμα. Ήμουν τυχερός που είχα την ευκαιρία να συνεργαστώ μαζί του στην Εθνική και για λίγο στον Παναθηναϊκό. Είναι όνειρο για κάθε προπονητή να έχει έναν παίκτη σαν τον Διαμαντίδη στο ρόστερ του!"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags