Facebook Pixel ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: "Παίζει" και η περίπτωση του Γεβγένι Μακαρένκο για την Ένωση
| 2019-04-27 19:04:00

Τρελό deal Μελισσανίδη… απογειώνει την ΑΕΚ - Φέρνει Βράνιες και παικταρά για παρτενέρ στα στόπερ!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Τρελό deal Μελισσανίδη… απογειώνει την ΑΕΚ - Φέρνει Βράνιες και παικταρά για παρτενέρ στα στόπερ!

Παίκτες εκατομμυρίων στην Ένωση τη νέα σεζόν.

ΑΕΚ - Όγκνιεν Βράνιες: Από την πρώτη στιγμή που δημοσιοποιήθηκε το ταξίδι του Νίκου Λυμπερόπουλου στις Βρυξέλλες προκειμένου να επισκεφθεί το προπονητικό κέντρο της Αντερλεχτ και να έχει τις πρώτες, δια ζώσης επαφής με τους ανθρώπους της, πέραν του προφανούς, της διερεύνησης επιστροφής του Ογκνιεν Βράνιες, σημειώσαμε στον sportdog πως δεν αποκλείεται μαζί με τα... ξερά (βλ. Βράνιες) να υπάρχουν ή να προκύψουν και κάποια… χλωρά που θα επιδιώξει η ΑΕΚ να «κάψει» στο παζάρι της με τον βελγικό σύλλογο.

Κυκλοφόρησε λοιπόν αρχικά το όνομα του 20χρονου Σέρβου εξτρέμ, Άντζιτς, ο οποίος όμως σε καμία περίπτωση δεν συγκεντρώνει τα… απαραίτητα προκειμένου, τη δεδομένη στιγμή να «συγκινήσει» την ΑΕΚ. Σήμερα, καταγράφεται σε δημοσιεύματα ένα ακόμη όνομα, αυτό του Γεβγένι Μακαρένκο. 29χρονος Ουκρανός διεθνής αμυντικός μέσος, αριστεροπόδαρος, ψηλός (βασικό ζητούμενο για την Ενωση στη εν λόγω αναζήτηση της), αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από την Αντερλεχτ, έναντι 1 εκατ. ευρώ από την Κορτράικ, στη φετινή όμως γεμάτη προβλήματα (αγωνιστικά και μη) χρονιά του συλλόγου δεν κατάφερε ούτε να καθιερωθεί, αποτελώντας ουσιαστικά μια ρεζέρβα πολυτελείας.

Δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως – όπως σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της Αντερλεχτ – έχει μπει στην κατηγορία των υπό παραχώρηση και εφόσον ικανοποιεί τις προϋποθέσεις της ΑΕΚ για την αναζήτηση του αμυντικού μέσου (θα αποκτηθεί τουλάχιστον ένας κεντρώος χαφ), εκτιμάται πως το όνομα του, έπεσε στο τραπέζι των πρώτων επαφών Λυμπερόπουλου και ανθρώπων της Αντερλεχτ.

Μπορεί λοιπόν το φλέγον για την Ενωση να είναι το θέμα του Βράνιες και πως θα βρεθεί άκρη και φόρμουλα για να επιστρέψει στην Ελλάδα, ωστόσο καλό είναι, στην άκρη του μυαλού μας να κρατήσουμε και το όνομα του Μακαρένκο. Ειδικά από την στιγμή που είναι προφανές ότι ο δίαυλος των δύο ομάδων έχει ανοίξει για τα καλά και προκειμένου να εξυπηρετηθεί το ένα deal (Βράνιες) μπορεί να πέσουν στο τραπέζι διάφορες λύσεις και επιλογές που να οδηγήσουν και σε άλλα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρεπορτάζ-φωτιά για ΑΕΚ και Κώστα Μήτρογλου - Τρελό παρασκήνιο με τον Μάρκο Λιβάγια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags