Facebook Pixel Συνέντευξη Κώστα Βασιλόπουλου: "Θέματα με Λουτσέσκου - Έτσι γιγαντώνεται - Στοιχειώνει την ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Αν θέλει ο Πρίγιοβιτς..."
| 2019-04-27 21:05:00

"Θέματα με Λουτσέσκου - Έτσι γιγαντώνεται - Στοιχειώνει ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Αν θέλει ο Πρίγιοβιτς..."

του Γιώργου Κτενά
"Θέματα με Λουτσέσκου - Έτσι γιγαντώνεται - Στοιχειώνει ΑΕΚ ο Ολυμπιακός - Αν θέλει ο Πρίγιοβιτς..."

"Ρουκέτες" για τον ΠΑΟΚ από τον Κώστα Βασιλόπουλο στο sportdog.

Την κατάκτηση του Κυπέλλου και μόνο σκέφτονται όλοι στον ΠΑΟΚ, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog ο Κώστας Βασιλόπουλος.

Ο διευθυντής της εφημερίδας Forza αναφέρθηκε σε όλα τα θέματα της επικαιρότητας του Δικέφαλου, από το ζήτημα του Λουτσέσκου και όσων λέγονται και γράφονται για το μέλλον του, μέχρι την πιθανότητα επιστροφής του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ όπως αναφέρουν κάποια ρεπορτάζ.

Μίλησε για τη νέα Τούμπα και ανέλυσε πόσο σημαντική είναι για τον Δικέφαλο η δημιουργία της, ενώ αναφέρθηκε και σε Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ. 

Κύριε Βασιλόπουλε, πώς πιστεύετε ότι πρέπει να είναι η επόμενη μέρα στον ΠΑΟΚ, μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος;

"Αυτό που σκέφτεται ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας, γιατί η φετινή σεζόν δεν τελείωσε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα ή τα χαράματα της Δευτέρας στον Λευκό Πύργο. Στόχος είναι η κατάκτηση του πρώτου νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου και όσο περνούν οι ώρες εκεί επικεντρώνεται το ενδιαφέρον όλων στον Δικέφαλο".

"Δημιουργούν θέματα με Λουτσέσκου"

Υπάρχει θέμα με την παραμονή του Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ; Γιατί διαβάζουμε τακτικά πολλά δημοσιεύματα για το μέλλον του Ρουμάνου προπονητή.

"Αυτό είναι δημιούργημα μερίδας του Τύπου που δεν έχει τι να γράψει ή έχει τι να γράψει και θέλει να δημιουργήσει θέματα στον ΠΑΟΚ. Ο Λουτσέσκου έχει συμβόλαιο μέχρι το 2020, δεν τέθηκε ποτέ θέμα παραμονής του ή όχι στην ομάδα, από τη στιγμή που βρίσκεται ισχύ η συμφωνία μαζί του. Τα γράφουν εκ του πονηρού όλα αυτά".


Το διαβάζετε, το ακούτε, ενδιαφέρει πολλούς: Υπάρχει θέμα επιστροφής του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ; Επίσης, από την πληροφόρηση που έχετε, τι θα γίνει στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι με παίκτες που πρόκειται να έρθουν και να φύγουν;

"Ο Πρίγιοβιτς είναι αναπόσπαστο κομμάτι της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ. Ήταν πρώτος σκόρερ μέχρι τον Δεκέμβρη, έχει δηλώσει μέλος του ΠΑΟΚ και η οικογένεια του ΠΑΟΚ τον αποδέχεται ως μέλος της. Ανήκει όμως σε ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, η οποία έδωσε πολλά χρήματα στον ΠΑΟΚ για να τον αποκτήσει και αμείβεται πλουσιοπάροχα. Αν ο Πρίγιοβιτς θελήσει να ανοίξει θέμα επιστροφής του στον ΠΑΟΚ, ο σύλλογος θα το εξετάσει στον χρόνο που θα ορίσει εκείνος και τότε θα αποφασίσει. Όσον αφορά το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι, ο ΠΑΟΚ κοιτάζει την κατάκτηση του νταμπλ. Δεν μπορεί να γίνει άλλη κουβέντα δημόσια τώρα, γιατί η ομάδα έχει έναν ακόμα στόχο για να κατακτήσει".

"Τραγική διαχείριση, παρασκήνιο, στοίχειωμα"

Πολύ σημαντικό είναι το θέμα της δημιουργίας νέου γηπέδου για τον ΠΑΟΚ, που αποτελεί και τη βάση για να αλλάξει οριστικά η ιστορία του συλλόγου. 

"Πρόκειται για τον μεγαλύτερο από όλους τους στόχους που έχει θέσει ο ΠΑΟΚ, με την ευκαιρία της παρουσίας του Σαββίδη σε ρόλο ιδιοκτήτη και προέδρου του συλλόγου. Είναι ένα στοίχημα που ο ΠΑΟΚ πρέπει να κερδίσει και θα το κερδίσει. Ακόμα κι αν χρειαστεί να βρεθεί απέναντι σε όλους. Η κατασκευή του γηπέδου, μεγαλύτερης χωρητικότητας από το γήπεδο που υπάρχει τώρα, δεν είναι θέμα πρεστίζ αλλά ανάγκη για μια ομάδα που γιγαντώνεται. Κάποια στιγμή, άλλωστε, θα κριθούν και θέματα ασφαλείας για τη γερασμένη Τούμπα που υπάρχει τώρα. Ο οργανισμός του ΠΑΟΚ και σύσσωμη η οικογένεια του συλλόγου, έχει ταχθεί στο πλευρό του μεγαλομετόχου της γι' αυτό το μεγάλο έργο. Που είναι μεγάλο τόσο για τον ΠΑΟΚ όσο και για τη Θεσσαλονίκη αλλά και για όλη τη Μακεδονία. Το τρένο έχει μπει στις ράγες και σύντομα αυτό το όνειρο θα γίνει πραγματικότητα".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΑΕΚ και τη φετινή τους παρουσία.

"Ο Παναθηναϊκός περνάει δύσκολα χρόνια, ως αποτέλεσμα της τραγικής διαχείρισης του ιστορικού αυτού συλλόγου από τον ιδιοκτήτη του. Ο Παναθηναϊκός μικραίνει από τις κινήσεις του Αλαφούζου, γιατί τον χρησιμοποιεί ως όχημα των επιχειρηματικών του δραστηριοτήτων και όχι ως έναν ιστορικό σύλλογο τη χώρας. Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αντιμετωπίσει τη σκληρή πραγματικότητα που απαιτεί επένδυση από τον ιδιοκτήτη της σε ποδοσφαιριστές και όχι στο παρασκήνιο που του χάριζε τόσα χρόνια τα πρωταθλήματα. Τέλος, την ΑΕΚ στοιχειώνει η κλοπή του περσινού πρωταθλήματος και οι συμμαχίες με τον Ολυμπιακό που αποδεικνύουν ότι την εξυγίανση την ήθελε ο ιδιοκτήτης της σε θεωρητικό και όχι σε ουσιαστικό επίπεδο"

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πληροφορία-βόμβα για ΠΑΟΚ! Στον... αέρα ξένος άσος - Τον θέλει ο Λουτσέσκου, ζητάει πολλά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags