Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στον Ζόρζε Μέντες και τους Ερυθρόλευκους.
| 2019-04-28 11:36:00

Το κρίσιμο ραντεβού του Ολυμπιακού - Ξεκαθαρίζει με Σα - "Στο σφυρί" τοπ παίκτες

Sportdog Team
Το κρίσιμο ραντεβού του Ολυμπιακού - Ξεκαθαρίζει με Σα - "Στο σφυρί" τοπ παίκτες

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Ολυμπιακός: Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει κρίσιμο ραντεβού ανάμεσα στον Ζόρζε Μέντες και τους Ερυθρόλευκους.

Με τον γνωστό ατζέντη θα συζητήσουν για τα θέματα που υπάρχουν στην ομάδα με τους Ζοσέ Σα, Αχμέντ Χασάν, Ρόντερικ Μιράντα, Ζιλ Ντίας και Ντανιέλ Ποντένσε.

Όλοι οι παραπάνω παίκτες ανήκουν στο γραφείο του γνωστού ατζέντη και άμεση προτεραιότητα είναι το θέμα του Πορτογάλου τερματοφύλακα, ο οποίος αγωνίζεται ως δανεικός από την Πόρτο και η οψιόν αγοράς του υπολογίζεται πάνω από τα 2,5 εκατ. ευρώ.

Οι συζητήσεις είναι αρκετά προχωρημένες και μοναδικό πρόβλημα αποτελούν οι δικές του αξιώσεις, με τον ίδιο να ζητά ένα μεγαλύτερο ποσό από αυτό που λαμβάνει αυτή τη στιγμή.

Οι περιπτώσεις τον Ζιλ Ντίας και Χασάν δεν έχουν ξεκαθαρίσει ακόμα. Ειδικά η περίπτωση παραμονής του Αιγύπτιου παίκτη φαίνεται ιδιαίτερα δύσκολη, καθώς η Μπράγκα όπου ανήκει ζητάει γύρω στα 4 εκατομμύρια ευρώ.

Τέλος Ποντένσε και Μιράντα αποτελούν ενα ξεχωριστό κομμάτι στις συζητήσεις των Ερυθρόλευκων με τον Μέντες, αφού δεσμεύονται με συμβόλαια και μένει να δούμε αν θα υπάρξει ενδιαφέρον από το εξωτερικό. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags