Facebook Pixel Λέστερ - Άρσεναλ: 3-0 (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-28 16:33:00

Πού πας... ρε Άρσεναλ για Τσάμπιονς Λιγκ; Απίστευτη "σφαλιάρα" από τη Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πού πας... ρε Άρσεναλ για Τσάμπιονς Λιγκ; Απίστευτη "σφαλιάρα" από τη Λέστερ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τεράστια νίκη για τις "αλεπούδες" με 3-0!

Λέστερ - Άρσεναλ: Τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε στην Αγγλία η Λέστερ, καθώς επικράτησε 3-0 της Άρσεναλ εκμεταλλευόμενη το γεγονός πως η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου έπαιζε με δέκα παίκτες από το 36' λόγω αποβολής του Νάιλς.

Ο Τίλεμανς με κεφαλιά ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ στο 59' ενώ η ομάδα του Σωκράτη Παπασταθόπουλου δεν μπόρεσε να αντιδράσει και ήρθαν δυο ακόμα γκολ από τον Βάρντι στο 86' και το 95' που ολοκλήρωσαν τον θρίαμβο της Λέστερ που ανέβηκε στην 8η θέση της Premier League.

Με την ήττα αυτή τη Άρσεναλ έχασε έδαφος όσον αφορά τη μάχη της τετράδας και την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ και πλέον περιμένει τι... θα βγάλει το ντέρμπι ανάμεσα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Λέστερ που ξεκινάει σε λίγη ώρα.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Έβανς, Μαγκουάιρ, Ρικάρντο Περέιρα, Τσίλγουελ, Ολμπράιτον (85' Γκρέι),  Τίλεμανς, Νντίτι, Μάντισον, Τσούντουρι (79' Μεντί), Βάρντι.

ΆΡΣΕΝΑΛ: Λένο, Νάιλς, Μουστάφι, Παπασταθόπουλος, Κόλασινατς, Μιχιταριάν (74' Γκουντοζί), Τζάκα, Ιβόμπι (46' Κοσιελνί), Τορέιρα, Ομπαμεγιάνκ, Λακαζέτ (79' Νκετιάχ).

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags