Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: 1-1 (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-28 20:49:00

Απίθανα γκάφα Ντε Χέα και… δώρο στην Τσέλσι – Δεν την θέλει κανείς τηνν 4η θέση στην Αγγλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανα γκάφα Ντε Χέα και… δώρο στην Τσέλσι – Δεν την θέλει κανείς τηνν 4η θέση στην Αγγλία! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ισόπαλοι με σκορ 1-1 το ντέρμπι Γιουνάιτεντ – Τσέλσι.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι: Με το Ντε Χέα να κάνει ένα ακόμα τραγικό λάθος, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ήρθαν ισόπαλες με σκορ 1-1.

Η ισοπαλία αυτή αφήνει απόλυτα ευχαριστημένους τους Λονδρέζους, καθώς δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε της σεζόν είναι μόνοι τους στην τέταρτη θέση που οδηγεί στο Champions League και στο +3 από τους «κόκκινους διαβόλους»!

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρηση, αυτή ξεκίνησε ιδανικά για τη Γιουνάιτεντ καθώς στο 11ο λεπτό, Πογκμπά, Λουκάκου και Σο συνδυάστηκαν εξαιρετικά, με τον τελευταίο να κάνει τον γύρισμα στον Μάτα και τον Ισπανό να βρίσκει δίχτυα για το 1-0.

Η Τσέλσι, παρά το γρήγορο γκολ προσπάθησε να ισορροπήσει και τα κατάφερε και από το 20’ και έπειτα πατούσε καλύτερα στο χορτάρι του «Όλντ Τράφορντ», ενώ στο 45’ έφεραν το ματς στα ίσια με δώρο του Ντε Χέα.  

Ο Ρούντιγκερ έκανε ένα σουτ από μακριά, η μπάλα έφυγε από τα χέρια του Ισπανού και ο Αλόνσο που μπήκε στη φάση πήρε το ριμπάουντ και έγραψε το 1-1, που έμεινε μέχρι το φινάλε παρά την πίεση των γηπεδούχων στο δεύτερο ημίχρονο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags