Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτο! Κι όμως... κάνει δώρα και η Μπάγερν (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2019-04-28 21:51:00

Απίστευτο! Κι όμως... κάνει δώρα και η Μπάγερν (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίστευτο! Κι όμως... κάνει δώρα και η Μπάγερν (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι Βαυαροί έμειναν στο 1-1 με την υποβιβασμένη Νυρεμβέργη και κράτησαν μέσα στο... κόλπο του τίτλου τη Ντόρτμουντ!

Bundesliga: Η Μπάγερν Μονάχου ήταν το απόλυτο φαβορί απέναντι στην Νυρεμβέργη και μετά την ήττα της Ντόρτμουντ από την Σάλκε το Σάββατο, ήθελε τη νίκη για να φύγει στο +4 από την ομάδα του Λισιέν Φαβρ.

Στο πρώτο μέρος η Μπάγερν Μονάχου είχε την κατοχή και παραλίγο να ανοίξει το σκορ στο 22' όμως, το απευθείας φάουλ του Αλάμπα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Αντίθετα η Νυρεμβέργη είχε δύο άστοχα σουτ με το 0-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Ο Περέιρα στο 48' «πάγωσε» τον Νίκο Κόβατς καθώς, με πολύ ωραίο σουτ έξω από την περιοχή νίκησε τον Ούλραιχ για το 1-0. Μετά το γκολ που δέχτηκε η Μπάγερν Μονάχου ανέβασε το ρυθμό της και ισοφάρισε με τον Γκνάμπρι στο 75ο λεπτό, να εκμεταλλεύεται πολύ ωραία σέντρα του Κομάν γράφοντας το 1-1.

Η ομάδα του Μπόρις Σόμερς είχε «χρυσή» ευκαιρία να πάρει τη νίκη, όταν ο Ντέιβις έκανε πέναλτι στο 90' όμως, ο Λέιμπολντ πέταξε το... δώρο καθώς σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Ούλραιχ.

Έτσι η Ντόρτμουντ παρέμεινε στο -2 από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, που έχει αρκετά δύσκολο πρόγραμμα τις τελευταίες αγωνιστικές απέναντι σε Λειψία και Άιντραχτ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags