Facebook Pixel Αλέξανδρος Πασχαλάκης - ΠΑΟΚ: Τρομερό αυτό που πέτυχε ο Πασχαλάκης - Θα... τρελαθούν οι συμπαίκτες του
| 2019-04-28 22:18:00

Τρομερό αυτό που πέτυχε ο Πασχαλάκης - Θα... τρελαθούν οι συμπαίκτες του

Sportdog Team
Τρομερό αυτό που πέτυχε ο Πασχαλάκης - Θα... τρελαθούν οι συμπαίκτες του

Τι συμβαίνει με τον άσο του ΠΑΟΚ;

Αλέξανδρος Πασχαλάκης - ΠΑΟΚ: Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αναδείχθηκε από το κοινό του paokfc.gr και του PAOK FC Official App, ως ο Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης στο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΟΚ πήρε αυτό που ήθελε στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και με τη λευκή ισοπαλία τσέκαρε το εισιτήριο για τον τρίτο συνεχόμενο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος δεν έπιασε υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, αλλά άντεξε στην πίεση των γηπεδούχων και κράτησε ανέπαφη την εστία του.



Κομβικός ήταν ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης . Ο The Goldkeeper ήταν εκεί όταν η ομάδα τον χρειάστηκε, πραγματοποίησε μερικές εντυπωσιακές επεμβάσεις και κατάφερε να έχει ρόλο πρωταγωνιστή σε ένα ακόμα παιχνίδι τη φετινή σεζόν.

Στην ψηφοφορία για τον Fans’ Man of the Match της αναμέτρησης ο Πασχαλάκης  συγκέντρωσε το ηγεμονικό 66,41% και κατέκτησε το βραβείο.

Δεύτερος ήρθε ο Εβγέν Σάκχοφ . Ο Ουκρανός βρίσκεται σε δαιμονιώδη φόρμα. Μετά τα δύο γκολ κόντρα στον Λεβαδειακό για το πρωτάθλημα, ήταν εξαιρετικός και στην Τρίπολη και συνέβαλε τα μέγιστα σε άμυνα και επίθεση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags