Facebook Pixel «Επικίνδυνη ομάδα ο Εργοτέλης»
| 2011-09-17 21:09:00

«Επικίνδυνη ομάδα ο Εργοτέλης»

«Επικίνδυνη ομάδα ο Εργοτέλης»

Τη δυσκολία της αναμέτρησης με τον Εργοτέλη υπογράμμισε για την ΑΕΚ, ο Νέιθαν Μπερνς, οποίο τόνισε ότι η Ένωση πρέπει να μπει με το δεξί στο πρωτάθλημα.

«Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό. Διαφορετικός αντίπαλος, παίζουμε και στην έδρα μας, είναι το πρώτο ματς που θα δώσουμε για το πρωτάθλημα, επειδή προέκυψαν προβλήματα στα δύο πρώτα ματς, αλλά είναι καλό που αρχίζει έστω και τώρα για εμάς η σεζόν.

Πρέπει να νικήσουμε, να μπούμε με το δεξί στη νέα σεζόν, πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι και καμιά φορά συμβαίνει να μην παίζεις με τον κόσμο στο πλευρό σου, αλλά οφείλεις να προσπαθείς για να κατακτήσεις τη νίκη.

Ο αντίπαλός μας πάντα είχε καλή ομάδα. Την προηγούμενη εβδομάδα πήρε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, γι' αυτό πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί και προετοιμασμένοι γι' αυτό το παιχνίδι.

Προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω το ματς με την Άντερλεχτ. Δεν ήμασταν τόσο κάλά προετοιμασμένοι, αφού ουσιαστικά ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Δεν ήμασταν προετοιμασμένοι, αλλά οφείλουμε να το αφήσουμε πίσω. Έχει τελειώσει και πρέπει να πάμε με αισιοδοξία για να πάρουμε τη νίκη», δήλωσε ο Αυστραλός στη Nova.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags