Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μαρίνος Ουζουνίδης: «Έγκλημα» Ουζουνίδη στον ΠΑΟ: Τον έδιωξε και κάνει… παπάδες
| 2019-05-01 20:23:00

To «έγκλημα» Ουζουνίδη στον ΠΑΟ: Τον έδιωξε και κάνει… παπάδες – Μεταγραφάρα με τρία εκατ. ευρώ!

του Νίκου Στεργίου
To «έγκλημα» Ουζουνίδη στον ΠΑΟ: Τον έδιωξε και κάνει… παπάδες – Μεταγραφάρα με τρία εκατ. ευρώ!

Απίστευτο ποιος πρώην Πράσινος είναι και που θα πάει!

Παναθηναϊκός - Μαρίνος Ουζουνίδης: Μπορεί ο Παναθηναϊκός τα τελευταία χρόνια να έχει μειώσει σε πολύ μεγάλο βαθμό το μπάτζετ του, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουν φορέσει το Τριφύλλι και παίκτες αξίας, όπως αποδείχθηκε από την πορεία τους μετά την αποχώρησή τους από την Ελλάδα.

Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως ανήκει και ο Λουτσιάνο Νέβες, ο οποίος λόγω και του σοβαρού τραυματισμού του (ρήξη χιαστών) αλλά και επειδή δεν κατάφερε να… κολλήσει με την ομάδα που είχε χτίσει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αποχώρησε από το Τριφύλλι πριν προλάβουμε καλά - καλά να τον δούμε. Ο Βραζιλιάνος πάντως, που είχε σκοράρει μόλις δύο φορές με τα πράσινα, είχε δείξει ψήγματα του ταλέντου του και ίσως να έπρεπε στον Παναθηναϊκό να το… παλέψουν για να τον κρατήσουν.

Ο Λουτσιάνο τελικά αποχώρησε ως ελεύθερος, με τον Παναθηναϊκό να γλιτώνει χρήματα από το τριετές συμβόλαιό του και τον ίδιο να βρίσκει την Ιθάκη του πίσω στην πατρίδα του. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός, που ανήκει στη Λεγανές, αγωνίζεται στη Φλουμινέσε ως δανεικός με οψιόν αγοράς και πλέον η μεταπωλητική του αξία ξεπερνάει τα τρία εκατομμύρια ευρώ, όση είναι και η ρήτρα του.



Ο Νέβες έκανε γεμάτη σεζόν φέτος με τη φανέλα της Φλουμινένσε με έξι γκολ και δύο ασίστ σε 27 συμμετοχές και ήδη κυκλοφορούν σενάρια για άμεση επιστροφή του στην Ευρώπη, με τα δημοσιεύματα να θέλουν τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας να εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωσή του. Τα «λιοντάρια» αρέσκονται σε αγορές παικτών από τη Βραζιλία και το ποσό των τριών εκατομμυρίων ευρώ, δεν είναι απαγορευτικό.

Έτσι λοιπόν, τόσο ο παίκτης όσο και η Λεγανές θα βγουν κερδισμένοι από την… επιστροφή του Λουτσιάνο, ενώ ο Παναθηναϊκός έχασε μία μοναδική ευκαιρία είτε για να έχει στο ρόστερ του έναν πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή είτε για να κρατήσει δικαιώματα και να βγάλει ένα σημαντικό ποσό από την επόμενη μεταγραφή του. Αντί του Βραζιλιάνου προτιμήθηκε ο Αντονί Μουνιέ, ο οποίος παρά την ποιότητά του, λόγω των πολλών τραυματισμών του έχει βοηθήσει ελάχιστα το Τριφύλλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός με τον Μπεργκ! Με ποια ομάδα μιλάει, φούντωσαν οι φήμες για Ελλάδα - ΠΑΟΚ ή Ολυμπιακός;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags