Facebook Pixel Μπαρτσελόνα - Τσάβι Ερνάντεθ: Ανακοίνωσε την απόσυρσή του από το ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-02 20:00:00

Τέλος εποχής - Σταματά το ποδόσφαιρο πρώην παικταράς της Μπαρτσελόνα

Sportdog Team
Τέλος εποχής - Σταματά το ποδόσφαιρο πρώην παικταράς της Μπαρτσελόνα

Κρεμά τα παπούτσια του μετά από μια τεράστια καριέρα.

Μπαρτσελόνα - Τσάβι Ερνάντεθ: Την απόφασή του να αποσυρθεί από τους αγωνιστικούς χώρους σε ηλικία 39 ετών ανακοίνωσε ο σπουδαίος Καταλανός άσος.

Στο τέλος του πρωταθλήματος του Κατάρ ο παίκτης της Αλ Σαντ γνωστοποίησε ότι θα κρεμάσει τα παπούτσια του στο τέλος της σεζόν.

Ο εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία της Μπαρτσελόνα θα ολοκληρώσει τις φετινές του υποχρεώσεις ως ποδοσφαιριστής στο Κύπελλο Κατάρ και στο Champions League Ασίας και εν συνεχεία θα ακολουθήσει τον δρόμο της προπονητικής.

«Ανυπομονώ τι μου επιφυλάσσει το μέλλον ως προπονητής», αποκάλυψε ο Τσάβι με προσωπική του επιστολή, που δημοσιεύθηκε στα ΜΜΕ της Ντόχα. «Ήταν προνόμιο να παίζω ποδόσφαιρο ως τα 39 μου. Αυτή θα είναι η τελευταία μου σεζόν ως παίκτης. Η φιλοσοφία μου ως προπονητής αντικατοπτρίζει το στυλ που εξελίχθηκε για πολλά χρόνια υπό την επιρροή του Κρόιφ και της Μασία. Λατρεύω τις ομάδες που παίρνουν την πρωτοβουλία, που παίζουν επιθετικά και θέλουν να μας επιστρέψουν την έννοια αυτού που αγαπήσαμε από παιδιά: του ποδοσφαίρου κατοχής», αναφέρει ένα απόσπασμα της επιστολής του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags