Facebook Pixel Τρελαμένος με τους Αρειανούς ο Μπομπαντίγια!
| 2011-01-22 00:01:00

Τρελαμένος με τους Αρειανούς ο Μπομπαντίγια!

Τρελαμένος με τους Αρειανούς ο Μπομπαντίγια!

Ανυπόμονος για να ζήσει από κοντά την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλοι του Άρη εμφανίστηκε το νέο απόκτημα του συλλόγου, Ραούλ Μαρσέλο Μπομπαντίγια, ο οποίος αναμένεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο για τις τελικές υπογραφές.
 

Ο Μπομπαντίγια στις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή του SUPER 3 στον ΑΡΗΣ FM 92,8, τόνισε:

 «Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και ανυπομονώ να έρθω στη Θεσσαλονίκη και να νιώσω αυτή την “αγκαλιά”. Οι οπαδοί του ΑΡΗ έχουν “ζεστό αίμα” για την ομάδα, καθώς από όσο έχω ενημερωθεί μέσω διαδικτύου, δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα στο Κλεάνθης Βικελίδης, ενώ ταξιδεύουν παντού για να συμπαρασταθούν στον Σύλλογο.

 Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν τη δική τους μπάντα, όπως συνηθίζεται στη Λατινική Αμερική και αυτό είναι κάτι που δίνει έξτρα ώθηση σε εμάς τους ποδοσφαιριστές», συνεχίζοντας για τα όσα τον ακολουθούν από μικρό:

 «Στο κορμί μου έχω τατουάζ με την εικόνα της μητέρας και του πατέρα μου, ακριβώς για τον λόγο ότι αποτελούν ό,τι πιο σημαντικό στη ζωή μου και είναι η αιτία που αγωνίζομαι επαγγελματικά στο ποδόσφαιρο.

 Είχαμε πολλές δυσκολίες στην οικογένειά μου όταν ήμουν μικρός και χαίρομαι που μαθαίνω ότι και οι οπαδοί μας γνωρίζουν να ανταπεξέρχονται στις δυσκολίες που έχουν να αντιμετωπίσουν.

 Αυτό σημαίνει να είσαι οπαδός, να ακολουθείς την ομάδα και να είσαι πάντα εκεί. Όπως με διαβεβαιώνετε από την πλευρά σας ότι θα είστε δίπλα σε μένα και τους συμπαίκτες μου, έτσι σας διαβεβαιώνω κι εγώ ότι θα κάνω τα πάντα για την ομάδα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags