Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: "Σκάει" πρόταση για τον Έλληνα άσο
| 2019-05-03 20:55:00

Αυτό είναι το μεγάλο deal του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι – Σκάει μεταγραφάρα με κορυφαίο όνομα!

του Νίκου Στεργίου
Αυτό είναι το μεγάλο deal του Παναθηναϊκού για το καλοκαίρι – Σκάει μεταγραφάρα με κορυφαίο όνομα!

Τρομερό παρασκήνιο! Δεν φαντάζεστε τι έκανε ο παίκτης…

Παναθηναϊκός - Γιάννης Μπουζούκης: Πολύς ντόρος έγινε τελευταία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Μπουζούκης στους κοιλιακούς. Συνδέθηκε ως απαρχή συνδρόμου κοιλιακών – προσαγωγών. Η αλήθεια είναι πως μπορεί να εξελιχτεί σε τέτοιο, ακόμη όμως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, ιατρικά, έτσι.

Είναι επίσης γεγονός πως ακόμη και στο πρώιμο, αρχικό στάδιο της, η εν λόγω πάθηση είναι αρκετά «ύπουλη». Μπορεί να… κρύβεται, να μειώνεται, ανάλογα με τον φόρτο που δέχεται ο οργανισμός του παθόντα. Και γι’ αυτό, μια από τις λύσεις που προτείνονται για την καταπολέμηση της, ειδικά όταν δεν έχει εκδηλωθεί στο 100%, είναι η συντηρητική αγωγή, η όσο το δυνατόν μικρότερη καταπόνηση και η ξεκούραση.

Ο,τι δηλαδή ακριβώς κάνει εδώ και ένα μήνα ο νεαρός μέσος του Παναθηναϊκού. Και η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη προσέγγιση αποδίδει, με τον ίδιο να αισθάνεται πολύ καλύτερα και να θέλει μάλιστα να τεθεί στη διάθεση του Γιώργου Δώνη από το προηγούμενο κιόλας ματς του «τριφυλλιού», στο Περιστέρι.

Κάτι τέτοιο φυσικά, σε συνεννόηση και με το ιατρικό επιτελείο του συλλόγου δεν προβλέπονταν, αφού άπαντες ήθελαν να τεστάρουν το πώς αντιδράει ο οργανισμός του Μπουζούκη σε κατάσταση πλήρους ουσιαστικά ξεκούρασης. Και όπως φαίνεται, αντιδράει με τέτοιον τρόπο, ώστε ο διεθνής με την Ελπίδων χαφ να προσανατολίζεται στο να μην κάνει την προβλεπόμενη για τέτοιες παθήσεις επέμβαση, με την τοποθέτηση πλέγματος στην περιοχή.

Λύση που ναι μεν είναι η πλέον σίγουρη για την οριστική (ή έστω την μακροχρόνια αντιμετώπιση του προβλήματος), δεν παύει όμως να είναι ένα χειρουργείο και αυτό, τη δεδομένη στιγμή, φαίνεται πως είναι κάτι που ο Μπουζούκης προτιμάει να αποφύγει. Ειδικά εφόσον ακολουθούν και οι καλοκαιρινές διακοπές, που σίγουρα θα βοηθήσουν ακόμη περισσότερο στον μεγαλύτερο περιορισμό του προβλήματος, αλλά και εφόσον το ενδεχόμενο μεταγραφής του είναι ορατό. Και όσο υφίσταται, ο 21χρονος άσος δεν θέλει να ρισκάρει ένα χειρουργείο που πιθανώς θα αποτρέψει την ενδιαφερόμενη γι’ αυτόν ομάδα (είναι ενήμερος ο Παναθηναϊκός…) να κάνει άμεσα πρόταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στο twitter με Μάικ Τζέιμς - Τι έγραψε για τον Ολυμπιακό και την Α2 (ΦΩΤΟ)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags