Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τινάζει τη μπάνκα - Ζητά πάνω από 15 εκατ. για Σισέ και Καμαρά
| 2019-05-03 22:24:00

Τινάζει τη μπάνκα ο Ολυμπιακός - Αδιανόητο διπλό "μπαμ" - Είναι τρελά τα λεφτά - Διαβάστε ονόματα

του Παναγιώτη Νικολάου
Τινάζει τη μπάνκα ο Ολυμπιακός - Αδιανόητο διπλό "μπαμ" - Είναι τρελά τα λεφτά - Διαβάστε ονόματα

Έχουν ξεφύγει στο Λιμάνι. Μεγάλη μπάλα στο παζάρι. Τι ετοιμάζουν;

Ολυμπιακός: Καθημερινές οι αναφορές περί ενδιαφέροντος αγγλικών ομάδων για τον Μαντί Καμαρά. Τελευταία της λίστας, η Γουότφορντ, η οποία φέρεται πως εξετάζει τον χαφ του Ολυμπιακού ως βασικό υποψήφιο για την αντικατάσταση του Αμπντουλάιγ Ντουκουρέ, ο οποίος έχοντας προσελκύσει μεγάλο ενδιαφέρον, πιθανότατα θα παραχωρηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Φυσικά, δεν λείπουν και οι κατά καιρούς εμφανιζόμενοι μνηστήρες για τον Παπ Αμπού Σισέ, έστω και αν δεν εμφανίζονται με την ίδια συχνότητα (για τη Γηραιά Αλβιόνα πάντα) όπως στην περίπτωση του Καμαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sportdog από την αγγλική αγορά, αυτό που ισχύει δεδομένα είναι πως και για τους δύο και για τον Καμαρά και για τον Σισέ υπάρχει καλή άποψη, ως πολύ καλή, από αρκετές ομάδες της Premier League. Εκτιμάται η αγωνιστική τους πρόοδος με τη φανέλα του Ολυμπιακού, προσμετράται η προφανής δυναμική τους και σε συνδυασμό με την ηλικία, αλλά και τη σωματοδομή τους, έχουν τσεκαριστεί από πολλές, όντως, ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος.

Με μια όμως υποσημείωση που κάνει τη διαφορά. Μέχρι και τώρα, δεν υπάρχει ούτε μια αγγλική ομάδα η οποία και είναι διατεθειμένη να κινηθεί για τους δύο Αφρικανούς ποδοσφαιριστές, γνωρίζοντας τις αξιώσεις του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι», ως γνωστόν, θα κάτσουν στο τραπέζι, θα «ακούσουν» μια πρόταση η οποία θα ξεπερνάει τα 15 εκατ. ευρώ. Με λιγότερα, δεν ασχολούνται.

Μια τέτοια τιμή, θεωρείται υπερβολική από τις αγγλικές ομάδες και καμία δεν δείχνει διάθεση ούτε καν να το… προσπαθήσει, γνωρίζοντας πως αυτή της η προσπάθεια θα πέσει στο κενό, αφού δεν μπορεί να ικανοποιήσει τα «θέλω» του Ολυμπιακού. Οι περισσότερες – και σοβαρότερα ενδιαφερόμενες για τους δυο Αφρικανούς – αγγλικές ομάδες έχουν ως πλαφόν σε μια ενδεχόμενη προσφορά για Σισέ και Καμαρά τα 10 εκατ. ευρώ, πόσο που προς στιγμήν τουλάχιστον δεν μπορεί να αποτελέσει ούτε καν βάση διαπραγμάτευσης (σε σχέση με τις αξιώσεις των «ερυθρόλευκων»).

Το γεγονός όμως πως για τους δύο Αφρικανούς υπάρχει εξαιρετικό feedback από πολλές αγγλικές ομάδες είναι αυτό που «διευκολύνει» τον Ολυμπιακό να κρατάει τις αξιώσεις του ψηλά, αφού ναι μεν, τώρα μπορεί να υπάρχει απόσταση, αλλά εφόσον υπάρχει το βασικό ζητούμενο (θετικό report), τα υπόλοιπα είναι, προφανώς, θέμα timing, συγκυρίας και χειρισμού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags