Facebook Pixel Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Μίλησε για όλα!
| 2019-05-04 15:32:00

Κορυφαία δήλωση από Σολδάνο για την παρουσία του Χασάν στην επίθεση!

Sportdog Team
Κορυφαία δήλωση από Σολδάνο για την παρουσία του Χασάν στην επίθεση!

Τι σχολίασε ο Αργεντινός επιθετικός!

Ολυμπιακός - Φράνκο Σολδάνο: Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αργεντινού φορ στην κάμερα της Nova: 

Ήρθες στον Ολυμπιακό στο δεύτερο μισό της περιόδου. Τι κρατάς κάνοντας έναν απολογισμό της δικής σου πορείας, αλλά και της ομάδας; 
«Πραγματικά ήταν πάρα πολύ σημαντικοί οι τελευταίοι μήνες για μένα. Έμαθα πάρα πολλά. Ήταν πολύ δύσκολη η προσαρμογή μου γιατί ήρθα από ένα τελείως διαφορετικό πρωτάθλημα και από μία ομάδα η οποία έπαιζε με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Έπρεπε να προσαρμοστώ εδώ και να μάθω πάρα πολλά πράγματα. Νομίζω πως ήταν πολύ σημαντικοί αυτοί οι μήνες για μένα και την καριέρα μου. Από ‘δω και πέρα έχουμε να δουλέψουμε πάρα πολύ για την καινούργια χρονιά η οποία θα είναι πάρα πολύ σημαντική για εμάς». 

Τι στόχους έχεις για την επόμενη σεζόν φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα; 
«Θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα όσο μπορώ. Να κερδίσω περισσότερα λεπτά συμμετοχής. Να δώσω στην ομάδα αυτό που περιμένουν όλοι από εμένα, που είναι φυσικά τα γκολ. Επειδή είμαι ποδοσφαιριστής που πιστεύω πως μπορώ να δώσω περισσότερα πράγματα στο παιχνίδι μας. Θέλω να γίνω ένας παίκτης που θα προσφέρω και θα βοηθάω την ομάδα όλο και περισσότερο». 

Φέτος έγινε η κατάλληλη προεργασία ώστε του χρόνου να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στους τίτλους; 
«Πραγματικά, αυτή η χρονιά αν εξαιρέσουμε κάποια αρνητικά αποτελέσματα, ήταν πάρα πολύ θετική για την ομάδα μας. Κάναμε πάρα πολλά σημαντικά πράγματα. Αν σκεφτείς τον αριθμό των γκολ που πετύχαμε, τους φιλάθλους που πάντα γέμιζαν το γήπεδό μας. Τα πάρα πολύ ωραία παιχνίδια με την ωραία απόδοση που είχαμε φέτος. Ήταν μία χρονιά πάρα πολύ θετική για εμάς. Νομίζω πως είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο, έτσι ώστε στο μέλλον που οι παίκτες θα έχουν γνωριστεί καλύτερα, να κάνουμε μία πάρα πολύ καλή χρονιά». 

Το καλό ποδόσφαιρο είναι αποτέλεσμα του πολύ καλού κλίματος εντός των τειχών της ομάδας σου; 
«Νομίζω πως πραγματικά είμαστε ένα πάρα πολύ ωραίο σύνολο. Υπάρχει ανταγωνισμός, αλλά υγιής ανταγωνισμός ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές. Όλοι προσπαθούν να δείξουν τον καλύτερό τους εαυτό. Είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι. Περνάμε πολύ ωραία στην προπόνηση και αυτό βγαίνει και στο παιχνίδι».

Ποιος θεωρείς πως είναι ο MVP της ομάδας σου; 
«Πραγματικά θα ήταν πολύ δύσκολο να διαλέξω έναν παίκτη. Νομίζω πως οι παίκτες ξεχώρισαν σαν σύνολο. Όλοι βοήθησαν την ομάδα. Στη δική μου θέση θα έλεγα πως ο Χασάν τα πήγε πολύ καλά. Όταν έπαιξε ο Μιγκέλ, επίσης. Νομίζω πως έκανε πολύ καλή δουλειά. Στο κέντρο του γηπέδου, οι περισσότεροι παίκτες όταν χρειάστηκε στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων. Πραγματικά νομίζω πως η ομάδα έκανε πολύ καλή δουλειά και είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να πάρουμε έναν τίτλο». 

Τι στόχο έχετε στο τελευταίο ματς της σεζόν με την ΑΕΛ στη Λάρισα; 
«Θέλουμε να αντιμετωπίσουμε το ματς με τη μέγιστη σοβαρότητα και με μεγάλο σεβασμό στον αντίπαλο. Να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο με ωραίο θέαμα. Και φυσικά να χαρίσουμε στον κόσμο μας μία νίκη για να κλείσουμε τη χρονιά με ωραίο τρόπο». 

Τι έχει το πρόγραμμά σου από την επόμενη εβδομάδα; 
«Για λίγες ημέρες θα έρθει η οικογένειά μου στην Ελλάδα για να επισκεφθεί τη χώρα στην οποία ζω. Γιατί είναι η πρώτη φορά που βγαίνω από τη χώρα μου. Επομένως θέλω η οικογένειά μου να γνωρίσει αυτό το μέρος. Στη συνέχεια θα επιστρέψω στην Αργεντινή να συναντήσω και την υπόλοιπη οικογένεια». 

Να ξεκουραστείς ώστε να είσαι έτοιμος στην πρώτη συνάντηση της νέας σεζόν στις 10 Ιουνίου... 
«Θα ξεκουραστώ αλλά και θα δουλέψω για να είμαι στην καλύτερη κατάσταση στις 10 Ιουνίου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags