Facebook Pixel Κώστας Σταφυλίδης - ΠΑΟΚ: Τα δεδομένα για τον Έλληνα μπακ στον Δικέφαλο
| 2019-05-04 22:00:00

Επιστροφή που... ρίχνει την Τούμπα - Μόνο έτσι γυρίζει - Ποιον "τρώει" - Έχει τρελό "βύσμα"

του Λάζαρου Γεωργίδη
Επιστροφή που... ρίχνει την Τούμπα - Μόνο έτσι γυρίζει - Ποιον "τρώει" - Έχει τρελό "βύσμα"

Είναι "καψούρα". Πού "κολλάει" το deal. Τα... πάντα όλα εδώ!
 

Κώστας Σταφυλίδης - ΠΑΟΚ: Σχέση... αγάπης, σχέση που πέρασε από αρκετά κύματα, πριν παγιωθεί σε ένα σταθερό και έντονο φλερτ τα τελευταία χρόνια. Τόσο που σχεδόν σε κάθε μεταγραφική περίοδο ο επαναπατρισμός του διεθνούς αριστερού μπακ, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο, επανέρχεται ως ρεαλιστιική προοπτική στην καθημερινότητα των πρωταθλητών.

Δεν θα γίνονταν λοιπόν τώρα; Που ο ΠΑΟΚ έχει τον αρχηγό του και βασικό αριστερό μπακ, τον Αντρέ Βιεϊρίνια, εκτός δράσης μέχρι τον βαθύ χειμώνα; Που ο 26χρονος άσος ολοκληρώνει την παρουσία του στην Αουγκσμπουργκ, όντας ελεύθερος να υπογράψει όπου επιθυμεί;

Απολύτως φυσιολογικά λοιπόν τα νέα σενάρια που ανέκυψαν και θέλουν τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να έρχονται σε πρώτη επαφή με τον Σταφυλίδη κατά τις μέρες του Πάσχα. Ο ίδιος ο "Στάφυ", σε προ ημερών δηλώσεις του σε γερμανικά media, ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του και παρότι ξεκαθάρισε πως προτεραιότητα του είναι να παραμείνει στο εξωτερικό, εν τούτοις, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο επαναπατρισμού.



Φυσικά, η σχέση των δύο πλευρών, ΠΑΟΚ - Σταφυλίδη, είναι τόσο καλή πλέον και τόσο... προσωπική (απ’ ευθείας ο δίαυλος του διεθνούς άσου με τον Γιώργο Σαββίδη), που δεν χρειάζεται κάποια ενημέρωση για μια νέα "επαφή", με μεταγραφικό φόντο. Αλήθεια επίσης, πως στον ΠΑΟΚ φαίνεται πως έχουν αποφασίσει να πορευτούν με βασικό τον Γιαννούλη, μέχρι να επιστρέψει ο Βιεϊρίνια, πλαισιώνοντας τον Ελληνα άσο με έναν "συμπληρωματικό" αριστερό μπακ, προκειμένου να μην του "κόψουν" τον δρόμο προς την ενδεκάδα, δίνοντας του μια ευκαιρία που με τις εμφανίσεις του έχει κερδίσει.

Υπό αυτό το πλαίσιο, ο Σταφυλίδης δεν μπορεί να λογίζεται ως "συμπληρωματικός". Ούτε ο ίδιος θα το δέχονταν, αλλά ούτε και σε μια τέτοια περίπτωση η προσφορά του ΠΑΟΚ θα ήταν ανάλογη των απαιτήσεών του, ειδικά εφόσον ο ίδιος λέει πως έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες της Αγγλίας.



Επιπρόσθετα, υπάρχει και το θέμα με τον εκπρόσωπό του, ο οποίος εδώ και καιρό δεν βρίσκεται στα... μέλια με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο είναι ένα θέμα που λογικά μπορεί -έστω και για τους τύπους- να ξεπεραστεί, με συμφωνία α λα Πασχαλάκη, μια συμφωνία δηλαδή στην οποία ο μάνατζερ του Σταφυλίδη δεν θα έχει "εμφανή" ρόλο.

Όπως και να έχει, ο ελεύθερος Σταφυλίδης, λογικό είναι να συγκινεί τον ΠΑΟΚ, ειδικά στην παρούσα συγκυρία. Το μόνο εύκολο είναι η επαφή των δύο πλευρών, ωστόσο όλα τα υπόλοιπα, από το οικονομικό ως και τον ρόλο που θα έχει ο "Στάφυ" στους πρωταθλητές την ερχόμενη σεζόν, δεν μοιάζουν ανάλογα εύκολα...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags