Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Νίκος Σαργκάνης μίλησε στο sportdog!
| 2019-05-05 10:45:00

"Δεν ξέρω για Ρομπέρτο, μην κάνει πειράματα - Κανένας τον Πασχαλάκη - Κότσαρης στον ΠΑΟ"!

του Γιώργου Κτενά
"Δεν ξέρω για Ρομπέρτο, μην κάνει πειράματα - Κανένας τον Πασχαλάκη - Κότσαρης στον ΠΑΟ"!

"Ρουκέτες" Ν. Σαργκάνη στο sportdog για τους τερματοφύλακες.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον Ζοσέ Σα αλλά και στον Ρομπέρτο ο Νίκος Σαργκάνης, σε συνέντευξή του στο sportdog.

Από τους ελάχιστους γνωρίζοντες τόσο καλά τη θέση του τερματοφύλακα, σχολίασε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να μην κάνει πειραματισμούς και να διατηρήσει στη θέση του τον Σα.

Αλλά στην περίπτωση που ο Πορτογάλος αποχωρήσει, ο Ρομπέρτο (όπως τον θυμόμαστε, τουλάχιστον, στην προ τριετίας παρουσία του στην Ελλάδα) μπορεί να καλύψει επάξια τη θέση του.

Ακόμα, μίλησε για Ζίβκοβιτς που φέρεται να έχει κλείσει ο ΠΑΟΚ, αλλά και για τον Σιαμπάνη που όλα δείχνουν ότι βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό.



"Το όνομα του Ρομπέρτο ακούγεται για τον Ολυμπιακό, αν δεν συνεχίσει στην ομάδα ο Σα, αλλά εμείς έχουμε εικόνα του Ισπανού όπως ήταν πριν από τρία χρόνια. Δεν ξέρω σε ποια κατάσταση είναι τώρα, αλλά εκείνος ο τερματοφύλακας τα είχε όλα. Είχε έρθει με κάποιες ελλείψεις, αλλά δούλεψε στον Ολυμπιακό και έγινε πολύ καλός τερματοφύλακας", ήταν το αρχικό σχόλιο του κορυφαίου παλαίμαχου τερματοφύλακα και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το αν μπορεί να γίνει αντι-Σα:

"Εκείνον τον Ρομπέρτο που θυμόμαστε, φυσικά και θα τον ήθελα στον Ολυμπιακό ως αντι-Σα, αν τελικά αποχωρήσει ο Πορτογάλος. Το σημαντικό είναι ένας τερματοφύλακας που θα πάει σε μια ομάδα, να προσαρμοστεί σε αυτή την ομάδα. Δεν προσαρμόζεται η ομάδα στον τερματοφύλακα. Ο Σα έχει δείξει από την πρώτη στιγμή ότι έχει προσαρμοστεί και, το σημαντικότερο, είναι ότι καλύπτει τις ανάγκες της ομάδας".

Άρα ο Λοντίγκιν δεν κατάφερε ποτέ να προσαρμοστεί;

"Ναι, δεν προσαρμόστηκε ποτέ στον Ολυμπιακό. Και φάνηκε ότι δεν μπορούσε να καλύψει τις ανάγκες αυτής της ομάδας".

Η άποψή σας για τον Σα ποια είναι;

"Είναι τερματοφύλακας που καλύπτει τις ανάγκες του Ολυμπιακού. Ό,τι είπα για τον Ρομπέρτο ισχύει και για τον Σα: Πρέπει ο Ολυμπιακός να τον κρατήσει, οποιαδήποτε άλλη κίνηση θα είναι πειραματισμός. Δεν είναι εύκολο να βρεθεί ένας καλός τερματοφύλακας και σε αυτή τη θέση καλό είναι να μην παίρνει καμιά ομάδα ρίσκα. Ειδικά ομάδες όπως είναι ο Ολυμπιακός, που έχουν πολύ υψηλές απαιτήσεις".

Ο Ζίβκοβιτς, που έχουμε μάθει από τη θητεία του στην Ξάνθη, φαίνεται ότι είναι κλεισμένος από τον ΠΑΟΚ. Το σχόλιό σας;

"Από τη στιγμή που υπάρχει ο Πασχαλάκης στον ΠΑΟΚ στην κατάσταση που είναι, πολύ δύσκολα θα μπορέσει να τον ξεπεράσει κάποιος άλλος και να πάρει τη θέση του".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τον Σιαμπάνη, που το όνομά του έχει συνδεθεί έντονα με τον Παναθηναϊκό.

"Έχει ακουστεί ότι αυτό το παιδί έχει πολύ καλά στοιχεία, αλλά έχω την αίσθηση ότι και ο Κότσαρης είναι τερματοφύλακας στον οποίο μπορεί να στηριχτεί ο Παναθηναϊκός. Βέβαια χρειάζεται η προσθήκη κάθε καλού παίκτη στο ρόστερ μιας μεγάλης ομάδας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μολότοφ" Μαρινάκη στον Ολυμπιακό - Θα χαζέψει η Σούπερ Λιγκ - Το ξέρουν αυτό στον ΠΑΟΚ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags