Facebook Pixel Ζήτησε συγγνώμη ο Σουάρες για τους πανηγυρισμούς κόντρα στη Λίβερπουλ!
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-07 12:40:00

Ζήτησε συγγνώμη ο Σουάρες για τους πανηγυρισμούς κόντρα στη Λίβερπουλ!

Sportdog Team
Ζήτησε συγγνώμη ο Σουάρες για τους πανηγυρισμούς κόντρα στη Λίβερπουλ!

Θα πανηγυρίσει αναλόγως αν σκοράρει και στο "Άνφιλντ"; Δείτε τι είπε.

Συγγνώμη από τους οπαδούς της Λίβερπουλ για το γεγονός πως πανηγύρισε έξαλλα το γκολ με το οποίο η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ κόντρα στους Κόκκινους στο 3-0 του "Καμπ Νου", ζήτησε ο Λουίς Σουάρες.

Ο Ουρουγουανός απολογήθηκε και τόνισε ότι αν σκοράρει στην Αγγλία δεν θα πανηγυρίσει με τον ίδιο τρόπο, λέγοντας ότι σέβεται απεριόριστα τους φίλους της Λίβερπουλ.

«Οι άνθρωποι που ξέρουν από ποδόσφαιρο μπορούν να καταλάβουν γιατί πανηγύρισα την προηγούμενη εβδομάδα. Μπορούν να αντιληφθούν τη σημασία του γκολ. Σέβομαι απεριόριστα τους φίλους της Λίβερπουλ. Σκόραρα στο “Καμπ Νου”, πανηγύρισα και τώρα ζητάω συγγνώμη. Αν σκοράρω τώρα δεν θα το πανηγυρίσω με τον ίδιο τρόπο», ανέφερε αρχικά ο άσος της Μπαρτσελόνα στην χθεσινή συνέντευξη Τύπου.

Έπειτα ρωτήθηκε για το τι πιστεύει με την υποδοχή που περιμένει να έχει στο «Άνφιλντ».

«Νομίζω ότι οι περισσότεροι θα με χειροκροτήσουν παρά θα αποδοκιμάσουν. Τώρα, αν θέλουν να αποδοκιμάσουν ορισμένοι εντάξει, αλλά νομίζω ότι οι περισσότεροι θα είναι χαρούμενοι και ευγνώμονες. Όταν έρχομαι στο γήπεδο και με περιμένουν ακόμα και οι άνθρωποι στην κουζίνα να μου δώσουν δώρα για τα παιδιά μου, τότε αντιλαμβάνεστε την αγάπη μου που τρέφουν στη Λίβερπουλ» ήταν η απάντηση του Σουάρες. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags