Facebook Pixel "Παραμύθι" με Ζιλμπέρτο στον ΠΑΟΚ
| 2019-05-09 11:52:00

"Παραμύθι" Ζιλμπέρτο στον ΠΑΟΚ - Παίρνει... Τόσκα - Τι "τρέχει" με Μάτος - Προώθηση... έκπληξη

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Παραμύθι" Ζιλμπέρτο στον ΠΑΟΚ - Παίρνει... Τόσκα - Τι "τρέχει" με Μάτος - Προώθηση... έκπληξη

"Χαμός" στην Τούμπα για μπακ. Αυτό είναι το σχέδιο. Κάνε "κλικ".

ΠΑΟΚ - Ζιλμπέρτο: Η προσθήκη δεξιού μπακ δεν είναι προτεραιότητα για τον Δικέφαλο. Όσο υπάρχει ο Μάτος, τότε η θέση είναι καπαρωμένη. Και παρότι ο Βραζιλιάνος προσθέτει έναν ακόμη χρόνο στην πλάτη του, παρότι έγινε και φέτος εμφανές πως ήταν ο μόνος ίσως του ρόστερ των πρωταθλητών που ήταν (πραγματικά) αναντικατάστατος, διάθεση να διαφοροποιηθεί το στάτους του, εννοείται πως δεν υπάρχει.

Τουλάχιστον ως προς την ιεραρχία. Απόφαση για το τι θα γίνει στα δεξιά της άμυνας, δεν έχει παρθεί από τους επιτελείς του ΠΑΟΚ. Η μια εναλλακτική είναι να αναβαθμιστεί ο ρόλος του νεαρού Λύρατζη, ο οποίος και φέτος πήρε παιχνίδια όχι όμως όντας ενεργό μέλος του rotation, κάτι που -τουλάχιστον μέχρι την επιστροφή του Βιεϊρίνια- μπορεί να αλλάξει αν και εφόσον αποφασιστεί να υιοθετηθεί το εν λόγω πλάνο.

Διαφoρετικά, θα αποκτηθεί ποδοσφαιριστής για τη συγκεκριμένη θέση, όχι όμως σε καμία περίπτωση βασικός, αλλά συμπληρωματικός του Μάτος. Ένας (όπως χαρακτηριστικά μεταφέρθηκε στο sportdog) Τόσκα στα δεξιά. Με αυτή τη λογική,  το όνομα του Βραζιλιάνου Ζιλμπέρτο που συνεχώς έρχεται στην επικαιρότητα τις τελευταίες μέρες δεν μπορεί να υφίσταται ρεαλιστικά.

Πέραν όλων των υπολοίπων, ο 26χρονος Βραζιλιάνος έχει συμβόλαιο με τη Φλουμινένσε ως τον Δεκέμβριο, αγωνιζόμενος εκεί ως δανεικός από τη Φιορεντίνα. Πώς θα σπάσει για να αγοραστεί από τον Δικέφαλο; Και επίσης, η "Φλου" έχει option αγοράς του έναντι 3,5 εκατ. ευρώ, πόσο που αν μη τι άλλο δείχνει το επίπεδο που θα κυμανθούν οι απαιτήσεις των "βιόλα".

Ακόμη λοιπόν και αν υποθέσουμε πως μπορούσε να σπάσει ο δανεισμός του Ζιλμπέρτο (που δεν μπορεί), ακόμη και αν υποθέσουμε πως η Φλουμινένσε δεν θα κάνει χρήση της option (που όπως εκτιμούν οι Βραζιλιάνοι, παρότι νωρίς ακόμη, θα την κάνει), θα δώσει ο ΠΑΟΚ ένα τέτοιο ποσό για έναν ποδοσφαιριστή που θα λογίζεται αναπληρωματικός;

Καλό το παραμύθι λοιπόν που πλασάρει (και) ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου με φερόμενες δηλώσεις του σε media της πατρίδας του, αλλά προφανώς δεν έχει δράκο. Ούτε και την παραμικρή λογική…

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags