Facebook Pixel Έριξε την πρώτη βόμβα ο Τζιμπούρ
| 2011-01-22 01:04:00

Έριξε την πρώτη βόμβα ο Τζιμπούρ

Έριξε την πρώτη βόμβα ο Τζιμπούρ

Ο Τζιμπούρ είναι κινητή βόμβα στα αποδυτήρια και λίγες ώρες μετά την υπογραφή του συμβολαίου του έριξε την πρώτη, με στόχο τον Παναθηναίκό. Με δηλώσεις του, αποκάλυψε την επιμονή του πρώην μάνατζέρ του, Γιάννη Λυπημένου, να τον πάει στον Παναθηναϊκό, ενώ παράλληλα εξήγησε τους λόγους που επέλεξε τον Ολυμπιακό. Ανέφερε πως δεν τον ενδιαφέρουν τα χρήματα και πρόσθεσε ότι ο Μαρινάκης τον σεβάστηκε περισσότερο από τον Αδαμίδη, ο οποίος ήθελε να τον καταστρέψει!

Σε δηλώσεις του στον Novasportfm 94.6 oΑλγερινός ανέφερε αρχικά: «Τα χρήματα μπορούν να αλλάξουν τον άνθρωπο, αλλά όχι εμένα. Ο πρώην μάνατζέρ μου ήθελε να πάω στον Παναθηναϊκό! Δεν είχα άλλη πρόταση. Ο κ. Λυπημένος ήξερε ότι αν παρέμενα στην ΑΕΚ, θα δυσκολευόταν η ομάδα να με πληρώσει. Μετά την ΑΕΚ ήθελα να πάω στο εξωτερικό. Δεν μίλησα ούτε με τον Ολυμπιακό, ούτε με τον Παναθηναϊκό».

Όσο για το τι έγινε τελικά και το «μπάσιμο» του Ολυμπιακού, εξηγεί:  «Προτεραιότητά μου ήταν να πάω στο εξωτερικό, να γνωρίσω νέα μέρη. Πριν πάω (χθες) στη Γερμανία με πήρε τηλέφωνο ο κ. Μαρινάκης και μου είπε ότι θέλει να μιλήσουμε. Του είπα ότι θα πάω πρώτα στη Γερμανία, να συζητήσω με τους ανθρώπους μίας ομάδας (σ.σ. της Χόφενχαιμ). Μου έδειξε μεγάλο σεβασμό ο κ. Μαρινάκης, που κράτησε το λόγο του, σε αντίθεση με τον κ. Αδαμίδη, και του είπα ότι όταν γυρίσω, θα εξετάσω την πρότασή του».

Σχετικά με τους λόγους που προτίμησε τους «ερυθρολεύκους», ανέφερε:  «Προτίμησα τον Ολυμπιακό λόγω της συμπεριφοράς του προέδρου, παρότι ο μάνατζέρ μου με έβαλε σε ένα παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα. Σήμερα μίλησα και με τον κ. Βαλβέρδε και με ικανοποίησαν αυτά που μου είπε».

Τέλος, για την ΑΕΚ και τον Σταύρο Αδαμίδη τόνισε: «Όσο για τον κ. Αδαμίδη, δεν μπορούσε να μου δώσει αυτά που μου είχε υποσχεθεί! Προσπάθησε να καταστρέψει την καριέρα μου αυτός ο άνθρωπος! Και την εικόνα μου, ώστε να μην πάω, ούτε σε ομάδα της Ελλάδας, ούτε σε ομάδα του εξωτερικού! Σε αντίθεση με τον κ. Μαρινάκη, που μου μίλησε όμορφα και έδειξε ότι αναγνωρίζει την αξία μου. Θέλω να γυρίσω σελίδα στην καριέρα μου και να αφοσιωθώ στον Ολυμπιακό. Δεν ένιωθα καλά στην ΑΕΚ λόγω του Αδαμίδη
».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags