Facebook Pixel Sportdog.gr | Κι όμως, η επική ανατροπή της Τότεναμ έγινε χάρη στον... Κέιν!
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-09 18:55:00

Κι όμως, η επική ανατροπή της Τότεναμ έγινε χάρη στον... Κέιν!

Sportdog Team
Κι όμως, η επική ανατροπή της Τότεναμ έγινε χάρη στον... Κέιν!

Τί κι αν δεν έπαιξε; Ο Άγγλος προσέφερε τα μέγιστα κόντρα στον Άγιαξ.

Τότεναμ: Οι Λονδρέζοι προκρίθηκαν στον τελικό του Champions League με μια απίθανη ανατροπή, καθώς νίκησαν τον Άγιαξ με 3-2 παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν να χάνουν με 2-0.

H Τότεναμ τα κατάφερε χωρίς το μεγάλο της αστέρι, Χάρι Κέιν, που παρακολουθούσε το ματς από την εξέδρα λόγω τραυματισμού.

Και μπορεί ο Άγγλος διεθνής να μην έπαιξε δευτερόλεπτο, ωστόσο η αρχηγική του παρέμβαση στο ημίχρονο αποδείχθηκε καθοριστική για να κάνει την ανατροπή η Τότεναμ.

Όπως αποκάλυψε ο Κίεραν Τρίπιερ σε δηλώσεις του, ο Κέιν "μπούκαρε" στα αποδυτήρια όντας έξαλλος με τους συμπαίκτες του στο ημίχρονο και με αυτά που τους είπε, τους ενέπνευσε ώστε να παρουσιάσουν εντελών διαφορετικό πρόσωπο στο δεύτερο μέρος.

«Στο ημίχρονο μπήκε μέσα και ήταν σκληρός μαζί μας γιατί ήξερε πως μπορούμε να τα πάμε καλύτερα, όλοι το ξέραμε αυτό, αλλά ήρθε την κατάλληλη στιγμή και μας μίλησε, δείχνοντας την προσωπικότητά του. Ο τρόπος που ήρθε στο ημίχρονο δεν ήταν ο καλύτερος, δεν ήταν χαρούμενος και το βλέπαμε. Μας έδωσε ένα έξτρα κίνητρο και η παρουσία του ήταν σημαντική για εμάς», ανέφερε ο Τρίπιερ σε δηλώσεις του.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags