Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το VAR μπαίνει στη ζωή μας
| 2019-05-10 19:12:00

Ούτε μεταγραφή να έκανε – Ο Περέιρα καλωσόρισε το VAR στο ελληνικο ποδόσφαιρο

Sportdog Team
Ούτε μεταγραφή να έκανε – Ο Περέιρα καλωσόρισε το VAR στο ελληνικο ποδόσφαιρο

Με τιμές ποδοσφαιριστή υποδέχτηκε το νέο σύστημα ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Το VAR μπαίνει στη ζωή μας

Τεράστια μεταγραφή αποδεικνύεται για το ελληνικό ποδόσφαιρο το VAR και το goal line technology. Αυτές τις τεχνολογίες καλωσόρισε ο Μέλο Περέιρα με αφορμή τη χρησιμοποίησή τους στο ΑΕΚ-ΠΑΟΚ για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η δήλωση του Πορτογάλου προέδρου της ΚΕΔ:

«Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας καλωσορίζει την έναρξη της χρήσης των συστημάτων V.A.R. και G.L.T. στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τα πλέον σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία, που συνεισφέρουν αποφασιστικά στην αξιοπιστία της διαιτησίας και των επαγγελματικών διοργανώσεων και την επιβολή της αλήθειας στο αθλητικό αποτέλεσμα.

Εργαστήκαμε σκληρά για να φτάσουμε στο επιθυμητό επίπεδο υποδομής για την εφαρμογή του συστήματος στους αγώνες υψηλού επιπέδου, εκπληρώνοντας πλήρως τις απαιτήσεις της F.I.F.A. και της I.F.A.B.

Η χρήση των νέων τεχνολογιών του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα αποτελεί μέρος της συμβολής της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας στον εκσυγχρονισμό και την αναβάθμιση και του έργου των Ελλήνων διαιτητών κι εντάσσεται στο γενικότερο εθνικό σχεδιασμό για την βελτίωση της ποιότητας της Ελληνικής διαιτησίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags