Facebook Pixel Sportdog.gr | Κόλαση στην Εθνική οδό – Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας: «Θα τους έκαιγαν ζωντανούς»
| 2019-05-11 11:13:00

Κόλαση στην Εθνική οδό – Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας: «Θα τους έκαιγαν ζωντανούς»

του Γιώργου Θεοδωράκη
Κόλαση στην Εθνική οδό – Συγκλονίζει αυτόπτης μάρτυρας: «Θα τους έκαιγαν ζωντανούς»

Χαμός πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άνω κάτω είναι η Ελληνική Αστυνομία πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Μπορεί το παιχνίδι να γίνεται κεκλεισμένων των θυρών, η αναμέτρηση των δύο Δικεφάλων όμως μύριζε μπαρούτι από τη στιγμή που εξασφάλισαν την πρόκρισή τους, λόγω της κόντρας που επικρατεί μεταξύ τους.

Ήδη το βράδυ της Παρασκευής τα επεισόδια που έγιναν στην Εθνική Οδό έδωσαν μια απάντηση σε όσους επέμεναν το ματς να γίνει με την παρουσία των οπαδών και των δύο ομάδων. Όπως ενημερωθήκατε, οπαδοί της ΑΕΚ με μηχανάκια βρέθηκαν στην Εθνικό Οδό Αθηνών – Λαμίας στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, και έστησαν καρτέρι σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ . Από τα επεισόδια των χούλιγκανς της Ένωσης με τις δυνάμεις των ΜΑΤ, η αστυνομία προχώρησε σε 12 προσαγωγές.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία ανθρώπου στο Sportdog, ο οποίος περνούσε εκείνη την ώρα από το σημείο. «Θα τους έκαιγαν ζωντανούς», υποστήριξε αποκαλύπτοντας, ότι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ γλίτωσαν για λίγα δευτερόλεπτα το ολοκαύτωμα. Υπενθυμίζεται ότι πέρσι είχε γίνει παρόμοιο περιστατικό κοντά στον σταθμό του ηλεκτρικού στη Νερατζιώτισσα, όπου χούλιγκανς έκαψαν βαν με οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Η ατμόσφαιρα συνεχίζει να μυρίζει μπαρούτι με την ΕΛ.ΑΣ.να βρίσκεται επί ποδός πολέμου. Εξάλλου στο ΟΑΚΑ η αστυνομική δύναμη θα είναι ισχυρότατη προκειμένου να αποφευχθεί σύρραξη ανάμεσα σε αυτούς που έχουν πρόσκληση για τον τελικό ΑΕΚ-ΠΑΟΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άνω κάτω με το σχόλιο Κόλκα: «Θα παίξουν πάλι βίντεο της Αγιάς Σοφιάς»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags