Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατακάρες Κλοπ στον Σωτηρακόπουλο - Απέκλεισε τη Μπάρτσα και μιλά για πόνο!
| 2019-05-11 12:26:00

Ατακάρες Κλοπ στον Σωτηρακόπουλο - Απέκλεισε τη Μπάρτσα και μιλά για πόνο!

Sportdog Team
Ατακάρες Κλοπ στον Σωτηρακόπουλο - Απέκλεισε τη Μπάρτσα και μιλά για πόνο!

Ο προπονητής της Λίβερπουλ στα καλύτερά του.

Τους ποδοσφαιριστές της Λίβερπουλ εκθείασε ο Γιούργκεν Κλοπ, σε δηλώσεις που έκανε στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο για λογαριασμό του ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο Γερμανός τεχνικός υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές είναι εκείνοι που βοηθούν έναν προπονητή να παρουσιάσει τη δουλειά του και έτσι εκείνος κατάφερε να γίνει αγαπητός στους οπαδούς των «κόκκινων».

«Δεν ξέρω. Από την αρχή ένιωσα ωραία εδώ. Έδωσε, δέσαμε ως ομάδα και γενικότερα το σύνολο. Προφανώς μπορεί να είναι και μία σύμπτωση, θα μπορούσε να είναι κάποιος άλλος εδώ αυτή τη στιγμή. Αλλά να σας πω και κάτι, λέω πάρα πολύ ωραία αστεία, αλλά αν η ομάδα δεν απέδιδε και οι παίκτες δεν απέδιδαν αυτά που συζητάμε τώρα και να χαίρεται ο κόσμος με αυτό που γίνεται, ίσως να μην ήταν τόσο ωραία τα αστεία μου. Για να γίνεται αυτό που βλέπετε, έχω ένα εκπληκτικό γκρουπ παικτών που καταλαβαίνουν, αποδίδουν και παίζουν για την ομάδα. Αν κάποιος μου ζητήσει να σχολιάσω με μία λέξη τι έχουμε περάσει όλο αυτό το διάστημα, αυτό είναι η λέξη “πόνος”», τόνισε ο 52χρονος προπονητής στον Χρήστο Σωτηρακόπουλο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags