Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανη ατάκα Πέλκα για Βιεϊρίνια - Αποθέωσε παίκτη-έκπληξη: "Είναι η ψυχή της ομάδας"!
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-11 23:31:00

Απίθανη ατάκα Πέλκα για Βιεϊρίνια - Αποθέωσε παίκτη-έκπληξη: "Είναι η ψυχή της ομάδας"!

Sportdog Team
Απίθανη ατάκα Πέλκα για Βιεϊρίνια - Αποθέωσε παίκτη-έκπληξη: "Είναι η ψυχή της ομάδας"!

Έκλεψε την παράσταση με αυτό που δήλωσε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ.

Δημήτρης Πέλκας: Ο Έλληνας άσος σήκωσε το Κύπελλο Ελλάδας ως αρχηγός για πρώτη φορά στην καριέρα και περιέγραψε αυτή τη στιγμή ως ένα όνειρο ζωής που πραγματοποιήθηκε.

Ο Πέλκας αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, χαριτολογώντας ότι βγήκε αλλαγή για... γούρι, όπως συνέβη και με τον Αντελίνο Βιείρίνια στο πρωτάθλημα, ενώ αποθέωσε τον Στέλιο Μαλεζά, τον οποίο χαρακτήρισε "ψυχή της ομάδας" και τον ευχαρίστησε που τοπν άφησε να σηκώσει εκείνος το τρόπαιο!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

Για την 21η ασίστ του: «Το πιο σημαντικό ήταν που κερδίσαμε, έδωσα τα πάντα όπως και όλοι μας. Ήταν η πρώτη φορά μου ως αρχηγός, κάτι μοναδικό. Αυτό που θέλουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να κάνουμε τον κόσμο του ΠΑΟΚ χαρούμενο, αυτούς που ήρθαν μαζί μας και αυτούς που μας περιμένουν στην Θεσσαλονίκη».

Για την εμπειρία του να σηκώσει το Κύπελλο ως αρχηγός: «Είναι η πρώτη φορά που το σηκώνω, ελπίζω να το κάνει ξανά πολλές φορές και τα επόμενα χρόνια».

Για το αν είναι πιο σημαντικό αυτό το Κύπελλο από τα προηγούμενα: «Είναι σίγουρα γιατί κάναμε το νταμπλ. Παίξαμε σε έναν τελικό με VAR για να μην υπάρχει καμάι αμφισβήτηση και είναι το πιο ιστορικό γιατί κάναμε το νταμπλ».

Ο Δημήτρης Πέλκας όταν ρωτήθηκε για το πόδι του είπε: «Είναι καλά το πόδι μου. Βγήκα γιατί το έχουμε σαν γούρι. Το έκανε και ο Βιεΐρίνια όταν ήταν αρχηγός και πήραμε τίτλο» ενώ εκείνη την στιγμή περνούσε από δίπλα του ο Στέλιος Μαλεζάς και είπε: «Ευχαριστώ τον Στέλιο Μαλεζά, είναι η ψυχή της ομάδας, που με άφησε ως αρχηγός να σηκώσω εγώ πρώτος το Κύπελλο. Τον ευχαριστώ που μου έδωσε την ευκαιρία να το σηκώσω».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags