Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ:
| 2019-05-12 12:55:00

Τρελό ξύλο με οπαδούς στα Εξάρχεια - Άγριο λιντσάρισμα, χαροπαλεύει ένας ΠΑΟΚτσής!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τρελό ξύλο με οπαδούς στα Εξάρχεια - Άγριο λιντσάρισμα, χαροπαλεύει ένας ΠΑΟΚτσής!

Χαμός στο κέντρο της Αθήνας.

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε στην ιστορία για δύο λόγους. Πρώτον διότι διεξήχθη (μετά από αυτόν του 2016) κεκλεισμένων των θυρών με συγκεκριμένο αριθμό προσκλήσεων και πάλι όμως παρά τα αυστηρά μέτρα ασφαλείας δεν αποφεύχθηκαν τα επεισόδια και δεύτερον επειδή ο ΠΑΟΚ επικράτησε της ΑΕΚ για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, κατέκτησε την κούπα και σημείωσε το πρώτο νταμπλ της ιστορίας του.

Οι οπαδοί των Θεσσαλονικέων πανηγύρισαν δεόντως τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας τους. Στη συμπρωτεύουσα στήθηκε μεγάλη γιορτή, στην Αθήνα όμως είχαμε παρατράγουδα. Στο κέντρο σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια με οπαδούς, από τα οποία δεν έλειψαν οι τραυματισμοί.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog πέντε οπαδοί του ΠΑΟΚ πήγαν να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του Κυπέλλου μέσα στα Εξάρχεια. Πρόκειται για μία περιοχή, η οποία είναι γνωστή για την κιτρινόμαυρη οπαδική απόχρωσή της. Οι φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης φώναξαν συνθήματα και μόλις έγιναν αντιληπτοί δέχτηκαν επίθεση από άλλους οπαδούς.

Οι ΠΑΟΚτσήδες ξυλοκοπήθηκαν τόσο άγρια μέσα στα τετράγωνα των Εξαρχείων που κλήθηκαν ασθενοφόρα για να τους μεταφέρουν στο νοσοκομείο. Πηγές αναφέρουν μάλιστα πως ένας από τους οπαδούς είναι σε σοβαρή κατάσταση και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση-βόμβα για Ολυμπιακό - Επιστρέφει "τελειωμένος" του Μπέντο - "Κλαίει" ο Σισέ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags