Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στο νταμπλ που πέτυχε ο Δικέφαλος
| 2019-05-12 14:07:00

Τρομερές ατάκες Σαλπιγγίδη - Τι είπε για Σαββίδη και Άκπομ - Αυτόν τον παίκτη θέλει στον ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Τρομερές ατάκες Σαλπιγγίδη - Τι είπε για Σαββίδη και Άκπομ - Αυτόν τον παίκτη θέλει στον ΠΑΟΚ

Όλα όσα δήλωσε ο παλαίμαχος παίκτης του Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης σε δηλώσεις που έκανε αναφέρθηκε στο νταμπλ που πέτυχε ο Δικέφαλος λέγοντας πως δικαίως πανηγύρισε και τους δυο τίτλους.

Επιπλέον τόνισε πως ότι πέτυχε το πέτυχε με αξιοπρέπεια και πως πρέπει να συνεχίσει έτσι και να υπάρξει διάρκεια. Τέλος αναφέρθηκε στον Σαββίδη και τον Τσούμπα Άκπομ καθώς και στο γεγονός πως θέλει τον Κουλούρη στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο Arena 89.4FM:

Για το νταμπλ που κατέκτησε ο ΠΑΟΚ φέτος: "Είδα ότι έγινε φέτος, όπως το είδε ολόκληρος ο κόσμος. Δικαίως έγραψε ιστορία ο ΠΑΟΚ, κατακτώντας το νταμπλ. Ήταν δίκαιοι και οι δυο τίτλοι που πήρε. Πρέπει να υπάρξει διάρκεια πάντως, γιατί όταν έχεις την οικονομική δυνατότητα να κρατήσεις το επίπεδο υψηλό, θα είναι κρίμα να μην το καταφέρεις. Έχει ένα μεγάλο ρόστερ αυτή τη στιγμή, είναι γεμάτο, και καλό θα είναι να μην υπάρξουν πολλές απώλειες από το βασικό κορμό της ομάδας τη νέα σεζόν. Όλα τα προηγούμενα χρόνια λέγαμε για τον ΠΑΟΚ ότι είναι μεγάλη ομάδα, με κόσμο κτλπ, αλλά δεν είχε τίτλους. Τώρα μεγαλώνει ακόμη περισσότερο με τίτλους, και πρέπει να βαδίζει σε αυτά τα καλούπια. Η διάρκεια θα παίξει σημαντικό ρόλο.Ιστορία γράφεις ακόμη και παίρνοντας έναν τίτλο, όπως το έκανε η ΑΕΛ το 2008, αλλά για να γράψεις πραγματική ιστορία, πρέπει να έχεις διάρκεια για 20-30-50 χρόνια".

Για το πρωτάθλημα, που παίζεται πλέον στα ίσια:  "Όταν μιλάμε για εξυγίανση του ποδοσφαίρου, μιλάμε για ένα πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Η τύχη παίζει το ρόλο της μερικές φορές, αλλά όλοι οι φίλαθλοι θέλουν να βλέπουν καθαρό ποδόσφαιρο και να κερδίζει ο καλύτερος. Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα με ιστορία, με υπερηφάνεια, πρέπει να απολαμβάνει το σήμερα, γιατί ότι κερδίζει, το κερδίζει με υπερηφάνεια. Αυτό που μας χαρακτηρίζει είναι η τιμιότητα, κι έτσι πρέπει να συνεχίσουμε να λειτουργούμε".

Για το κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ και την… ξένη διαιτησία:  "Δεν γίνεται να βλέπουμε τελικό κυπέλλου στην Ελλάδα, κεκλεισμένων των θυρών. Είναι πολύ άσχημο αυτό. Πρέπει να γίνουν πράγματα και στην διαιτησία, αλλά και στο οργανωτικό των φιλάθλων για να διορθωθούν τα πράγματα στη χώρα μας. Πρέπει να μπορεί ο γονέας να παίρνει το παιδί του και να πηγαίνει στο γήπεδο χωρίς να φοβάται. Στο γήπεδο ο φίλαθλος βγάζει τα απωθημένα του, αλλά όσο η ατιμωρησία θα συνεχίζει να υπάρχει, τότε τα πράγματα θα είναι ίδια. Έχουν γίνει βηματάκια αλλαγών, αλλά πρέπει να γίνουν άλματα".

Για τον ΠΑΟΚ της εποχής Σαββίδη και την επόμενη χρονιά: 

"Τα πράγματα γίνονται ομαλά, σωστά και όμορφα. Τα χρήματα δεν σου εξασφαλίζουν τίτλους, με τον ερχομό του Ιβάν Σαββίδη δεν πήρε κατευθείαν τίτλους ο ΠΑΟΚ, αλλά φτάσαμε στο σήμερα που σιγά-σιγά χτίζεται η ομάδα. Αυτό που χρειάζεται πλέον είναι η διάρκεια. Θα ήθελα να είναι πιο ενισχυμένη η ομάδα στη θέση του επιθετικού του χρόνου. Θέλω τον Κουλούρη στον ΠΑΟΚ. Αν φύγει ο Βαρέλα, θα χρειαστεί ενίσχυση και εκεί, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θέλω να δω τον ΠΑΟΚ πιο αδύναμο σε σχέση με φέτος. Τώρα, είναι πλήρης πάντως".

Για τον Τσούμπα Άκπομ: 

"Είναι πολύ καλός ποδοσφαιριστής, με πολύπλευρο παιχνίδι. Μαρκάρει, τρέχει, δημιουργεί, σκοράρει. Τον θέλω στον ΠΑΟΚ του χρόνου, όμως όχι μόνο του. Η ομάδα πρέπει να έχει περισσότερες λύσεις στην επίθεση, για να τον ξεκουράζει κιόλας. Στον ΠΑΟΚ χρειάζεται επιθετικός που μπορεί να κάνει πολλά πράγματα στο γήπεδο, όχι μόνο να τελειώνει μια φάση. Με αυτόν τον τρόπο, αναδεικνύονται και τα δημιουργικά, επιθετικά χαφ που έχει η ομάδα".



Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags