Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Δημήτρης Γιαννούλης: Τρομερή ατάκα για Λουτσέσκου - Αυτό είπε στους παίκτες στον τελικό
| 2019-05-13 10:57:00

Τρομερή ατάκα για Λουτσέσκου - Αυτό είπε στους παίκτες στον τελικό - "Διψασμένος... ο κόσμος"

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα για Λουτσέσκου - Αυτό είπε στους παίκτες στον τελικό - "Διψασμένος... ο κόσμος"

Ποιος έκανε αυτές τις δηλώσεις;

ΠΑΟΚ: Ο Δημήτρης Γιαννούλης είναι ο παίκτης που κλήθηκε να καλύψει το μεγάλο κενό που άφησε ο τραυματισμός του Αντελίνο Βιεϊρίνια.

Ο νεαρός παίκτης του Δικεφάλου σε δηλώσεις που έκανε αποκάλυψε αυτά που τους είπε ο Λουτσέσκου πριν τον μεγάλο τελικό, ο οποίος είπε στους παίκτες του "μετά το παιχνίδι το τρόπαιο θα σας περιμένει στο τραπέζι.".

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το αν φανταζόταν ότι θα ήταν αυτό το φινάλε της σεζόν: "Δεν το φανταζόμουν είναι η αλήθεια... Και Κύπελλο και πρωτάθλημα αλλά όταν συμβαίνει είναι κάτι μαγικό".

Για τον επόμενο στόχο: "Ας ελπίσουμε μια πολύ καλή πορεία στην Ευρώπη και είσοδος στους ομίλους του Champions League...".

Για την ατάκα Ραζβάν Λουτσέσκου που του έμεινε στο μυαλό πριν τον τελικό: "Αυτό που μου άρεσε και συγκράτησα είναι η ατάκα: "Μετά το παιχνίδι το τρόπαιο θα σας περιμένει στο τραπέζι...". Είπε πολλά για να μας τονώσει το ηθικό, όπως και στο ημίχρονο για να κρατήσουμε αυτό το σκορ και τελικά όλα πήγαν καλά...".

Μιλώντας για όλο αυτό που έχουν καταφέρει απάντησε πως: "Το συζητάμε αρκετές φορές με τα παιδιά. Λέμε δεν έχουμε καταλάβει τι έγινε, ίσως μετά από χρόνια θα δούμε τα ονόματά μας στην ιστορία και θα καταλάβουμε...".

Και συνέχισε: "Ειπώθηκαν πολλά πριν τον τελικό, ήρθαμε στο γήπεδο, δώσαμε απαντήσεις και από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο".

Για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, είπε χαρακτηριστικά: "Μπήκα να το απολαύσω, να βοηθήσω την ομάδα μου να κατακτήσει το Κύπελλο, από εκεί και πέρα υπήρχε στο μυαλό μου ότι καλούμαι να ανταποκριθώ σε μια θέση που ο αρχηγός έδωσε πολύτιμες βοήθειες αλλά νομίζω το να σκέφτομαι έτσι, με βοηθά να κάνω εγώ καλύτερες εμφανίσεις".

Στο τέλος σχολίασε: "Πλέον ο κόσμος όχι ξεδίψασε αλλά διψάει ακόμη περισσότερο...".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags