Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Η αλήθεια για το ενδιαφέρον της Στρασμπούρ
| 2019-05-13 13:13:00

"Bρωμάει" μανατζεριά από μακριά - Βάζουν "χέρι" στα λεφτά του ΠΑΟ - "Όχι" που... ρίχνει το ΟΑΚΑ

του Νίκου Στεργίου
"Bρωμάει" μανατζεριά από μακριά - Βάζουν "χέρι" στα λεφτά του ΠΑΟ - "Όχι" που... ρίχνει το ΟΑΚΑ

Αρνητικός ο προπονητής. Ποιος περιμένει στη γωνία; Δεν "καίγεται"!

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Κουρμπέλης: Καπνός, για την οικονομία της συζήτησης, ας υποθέσουμε πως υπάρχει (αν και "βρωμάει" μανατζεριά από χιλιόμετρο...). "Φωτιά" όμως μπορεί να υπάρξει; Στο φημολογούμενο ενδιαφέρον της Στρασμπούρ για τον Έλληνα άσο αφιερωμένη η εισαγωγή.

Σύμφωνα λοιπόν με τη φημολογία, ο γαλλικός σύλλογος ετοιμάζει πρόταση 2 εκατ. ευρώ για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Η Στρασμπούρ, η οποία το περασμένο καλοκαίρι έκανε ρεκόρ μεταγραφικής δαπάνης πληρώνοντας 4 εκατ. ευρώ μόλις (το "μόλις" προφανές για ομάδες του σαμπιονά) για να αγοράσει από τη Νιουκάστλ (Πρέμιερσιπ) τον τερματοφύλακα Ματς Σελς και από τη Λιλ (Σαμπιονά) τον επιθετικό Μοτίμπα.

Πέραν των δύο συγκεκριμένων, δεν έχει κάνει ούτε μία αγορά στην ιστορία της με το ποσό που φέρεται έτοιμη να δώσει για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αμυντικό χαφ, η αλήθεια είναι πως αναζητά, αλλά τα χαρακτηριστικά που θέλει να έχει ο τεχνικός των Αλσατών, απέχουν αρκετά από αυτά του κάπτεν του "τριφυλλιού".

Αλλά ακόμη και αν επιλεγεί τελικά να γίνει πρόταση και φτάσουν τα 2 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό. Παρότι τη δεδομένη στιγμή υπάρχει... μηδενική κινητικότητα για τον παίκτη από το εξωτερικό, το συγκεκριμένο ποσό δεν πρόκειται να γίνει αποδεκτό. Και αυτό γιατί αφενός απέχει αρκετά από την (έτσι κι αλλιώς σουρεαλιστική) τιμολόγηση που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός για τον αρχηγό του, αλλά και γιατί "καθαρά" στην ομάδα δεν θα έρθουν τα 2 εκατ. ευρώ, λόγω του ποσοστού που διατηρεί ο Αστέρας Τρίπολης (άλλοι λένε για 25%, άλλοι για 30%).

Και, το σημαντικότερο πιθανώς. Ο Δημήτρης Κουρμπέλης δεν "καίγεται" να φύγει, ειδικά για τη Στρασμπούρ, όπου και άλλωστε σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φτάσει -για παράδειγμα- την προσφορά που είχε απορρίψει τον προπερασμένο Ιανουάριο από τον ΠΑΟΚ… 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: "Γκάφα" Αναστασίου στον ΠΑΟ - "Έκοψε" παικταρά του ΠΑΟΚ - Απίστευτο ποιον πήρε στη θέση του!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags