Facebook Pixel ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Μεγάλη επιβάρυνση των διεθνών λόγω Εθνικής Ελλάδας
| 2019-05-13 20:31:00

"Αναβρασμός" σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" top ονόματα - Αυτός τραβάει τα μαλλιά του

του Λάζαρου Γεωργίδη
"Αναβρασμός" σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Ολυμπιακό - "Τελειώνουν" top ονόματα - Αυτός τραβάει τα μαλλιά του

Τρελός Γολγοθάς. Τους παίρνει όλους η μπάλα. Ποιοι... καίγονται;

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Επιβεβαιώθηκαν οι πληροφορίες που ήθελαν την Εθνική να πραγματοποιεί μίνι προετοιμασία στο τελευταίο δεκαήμερο του Μαΐου εν όψει των δύο αναμετρήσεων της με Ιταλία  και Αρμενία στο πλαίσιο των προκριματικών του Euro 2020. Η ΕΠΟ, με ανακοίνωση της, γνωστοποίησε το πρόγραμμα που θέλει προπονητικό καμπ στην Ολλανδία από τις 22 ως τις 29 Μάϊου, φιλικό στην Αττάλεια με την Τουρκία στις 30 και επιστροφή στις προπονήσεις την… προβλεπόμενη (βάσει κανονισμών ΦΙΦΑ) Δευτέρα 3 Ιουνίου για να μπει η Εθνική στην τελική ευθεία για τις αναμετρήσεις με Ιταλία (8 Ιουνίου) και Αρμενία (11 Ιουνίου) στο ΟΑΚΑ.

Προσδιορίζεται στην ανακοίνωση πως οι διεθνείς θα ενσωματωθούν σταδιακά στην αποστολή της Εθνικής: άλλοι στις 22, άλλοι στις 24 και άλλοι στις 27, ανάλογα με το πότε ολοκληρώνονται οι υποχρεώσεις τους. Για παράδειγμα, ο Μανωλάς θα πρέπει να ενσωματωθεί στο τελευταίο γκρουπ, αφού το καμπιονάτο ολοκληρώνεται στις 26 Μάϊου, ο Παπασταθόπουλος όμως πάει ακόμη πιο πίσω, αφού η παρουσία του στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ (29) δεν του επιτρέπει ενσωμάτωση πριν να μπει ο Ιούνιος. Ο Μήτρογλου, είναι τραυματίας και σίγουρα δεν θα είναι έτοιμος στο διάστημα της παρουσίας της Εθνικής στην Ολλανδία, ο Δώνης εκείνες τις μέρες θα δίνει τα play-off παραμονής στην Μπουντεσλίγκα με την Στουτγάρδη.

Και αυτό αναφερόμενοι αποκλειστικά σε περιπτώσεις «λεγεωνάριων». Το πρόβλημα υφίσταται όμως και στους γηγενείς διεθνείς. Αυτοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ για παράδειγμα μόλις προχτές ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους. Θα κάνουν κουτσουρεμένες διακοπές για να ενταχθούν στην προετοιμασία της Εθνικής και μετά, θα πρέπει να ενταχθούν σε αυτήν του συλλόγου τους. Ανάλογο το πρόβλημα και για τους διεθνείς του Ολυμπιακού, οι οποίοι ξεκουράζονται ήδη, αλλά οι διακοπές τους θα ολοκληρωθούν στις 21 Μάϊου, αφού αμέσως μετά ακολουθεί το καμπ της Εθνικής και αμέσως μετά το τέλος και των παιχνιδιών, θα πρέπει να ενσωματωθούν στην καλοκαιρινή προετοιμασία των «ερυθρόλευκων».

«Πονοκέφαλος» για τον Αγγελο Αναστασιάδη, «πονοκέφαλος» για τους προπονητές των ομάδων, σίγουρα όχι το καλύτερο σενάριο αναφορικά με την αποφόρτιση και την ξεκούραση και για τους περισσότερους διεθνείς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags