Facebook Pixel Δημήτρης Λημνιός: "Θέλω να μείνω στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν εξαρτάται από μένα"
| 2019-05-14 18:18:00

Αποκάλυψη-βόμβα από Έλληνα παίκτη του ΠΑΟΚ: "Δεν εξαρτάται από μένα το αν θα μείνω"!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα από Έλληνα παίκτη του ΠΑΟΚ: "Δεν εξαρτάται από μένα το αν θα μείνω"!

Θα είναι έκπληξη εάν αποχωρήσει.

Δημήτρης Λημνιός: Ο εξτρέμ του ΠΑΟΚ μίλησε στο Kingsport.gr και τον Δημήτρη Μαγγανάρη μετά τη λήξη του τελικού Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Ο Λημνιός τόνισε ότι δεν θα ξεχάσει ποτέ το φετινό νταμπλ και θα διηγείται την επιτυχία στα παιδιά του, ενώ έριξε... βόμβα για το μέλλον του δηλώνοντας χαρακτηριστικά ότι θέλει να συνεχίσει στον Δικέφαλο και τη νέα σεζόν, όμως δεν εξαρτάται από τον ίδιο!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Λημνιού για:

“Θα το διηγούμαι και στα παιδιά μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ!”

Τα συναισθήματά του για το νταμπλ: «Αρχικά θέλω να σταθώ στο ότι πριν 2 εβδομάδες κατέκτησα το πρώτο μου πρωτάθλημα, ήταν κάτι συναρπαστικό για εμένα. Είμαι 20 χρονών και έχω σηκώσει ένα πρωτάθλημα και τώρα το κύπελλο (2 σύνολο μαζί με το περσινό), πήραμε το νταμπλ, είναι κάτι που θα το διηγούμαι και στα παιδιά μου, δεν θα το ξεχάσω ποτέ!»

Αν πίστευε στην κατάκτηση του νταμπλ: «Ήταν κάτι που δεν το φανταζόμουν. Από εκεί και πέρα ένα μέρος του κόσμου γιορτάζει στην Ελλάδα, όπως και στο εξωτερικό που υπάρχουν πάρα πολλοί Παοκτζήδες. Τους δώσαμε τεράστια χαρά, αυτό είναι το πιο σημαντικό».

”Ο πρώτος μέχρι τον τελευταίο έπαιξε για την φανέλα και τον ΠΑΟΚ – Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήταν στο πλάι μας”

Για την προσπάθεια των παικτών του ΠΑΟΚ: «Ο πρώτος μέχρι τον τελευταίο έπαιξε για την φανέλα, έπαιξε για τον ΠΑΟΚ. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι από το πρώτο λεπτό και είπαμε ότι για να τελειώσει τέλεια η χρονιά, θα πρέπει να πάρουμε και το κύπελλο. Ο κάθε παίκτης έδωσε το 100% και από εκεί και πέρα θα το χαρούμε, όπως πρέπει».

Για την έκβαση του αγώνα: «Ξέραμε ότι  η ΑΕΚ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, ότι είναι σκληροτράχηλη, αλλά ότι επιθετικά δεν είναι τόσο καλή. Ήταν ένα παιχνίδι, στο οποίο δεν αγωνίζεσαι, για να παίξεις καλό ποδόσφαιρο, αλλά παίζεις για να κερδίσεις. Να δώσεις μάχη στον αγωνιστικό χώρο και όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει. Μέτα από μία ωραία ενέργεια και ένα πολύ όμορφο τελείωμα του Ακπόμ, πήραμε τη νίκη και ήταν αρκετό, ώστε με αυτό το γκολ, να κριθεί η αναμέτρηση και να μας δώσει τη νίκη και το κύπελλο. Το παιχνίδι τελείωσε, είμαστε όλοι πάρα πολύ χαρούμενοι, δώσαμε τεράστια χαρά στον κόσμο και στους εαυτούς μας».

To μήνυμα του προς τον κόσμο: «Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που από τα προκριματικά του Champions league μέχρι και σήμερα ήτανε στο πλάι μας, είτε παίζαμε εντός έδρας, είτε εκτός. Το αξίζανε και με το παραπάνω, διότι στο παρελθόν έχουν στεναχωρηθεί πάρα πολλές φορές και αυτό που κάναμε ήταν το λιγότερο για αυτούς και ελπίζω να υπάρξει και συνέχεια».

”Θέλουμε να κατακτάμε τίτλους και να μπούμε στους ομίλους του Champions league!’’

Για τους στόχους της ομάδας στη συνέχεια: «Για την ομάδα, θέλουμε να κατακτάμε τίτλους και θέλουμε να μπούμε στους ομίλους του champions league, να φτάσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται».

Για το μέλλον και τους προσωπικούς του στόχους: «Τώρα όσον αφορά εμένα, αυτή τη στιγμή είμαι πάρα πολύ καλά στον ΠΑΟΚ, θέλω να συνεχίσω και του χρόνου, τη νέα χρονιά στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτό δεν εξαρτάται από εμένα, γιατί στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τί σου ξημερώνει! Θα προσπαθώ να βελτιώνομαι μέρα με την μέρα, αλλά θέλω να παίξω μπάλα και στο εξωτερικό. Είναι το όνειρο κάθε παιδιού αυτό, αλλά μέσα από τις καλές εμφανίσεις με τον ΠΑΟΚ, θα καταφέρω να φτάσω και στο πιο υψηλό επίπεδο».

”Ανυπομονώ να πάω και στην εθνική ανδρών, είναι κάτι που το περιμένω!”

Για τη συνέχεια τώρα στην Εθνική ελπίδων: «Είναι μία καινούργια φουρνιά, υπάρχει ταλέντο και διάθεση από τα παιδιά. Απλά είναι ένα νέο σύνολο και θα πρέπει να δουλέψουμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να βελτιωθούμε».

Για το αν περιμένει κλήση στην Εθνική ανδρών: «Στη συνέχεια ανυπομονώ να πάω και στην εθνική ανδρών, είναι κάτι που το περιμένω. Πιστεύω ότι ο κος Αναστασιάδης με παρακολουθεί και με έχει από κοντά. Από εκεί και πέρα θα περιμένω σε δέκα μέρες να βγει η κλήση με τα ονόματα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags