Facebook Pixel ΑΕΚ: Νέα για Αραούχο που θα συζητηθούν
| 2019-05-15 14:31:00

Άνω κάτω με Αραούχο – Τί συμβαίνει με την καραμπόλα για Λιβάγια από Ισπανία;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Άνω κάτω με Αραούχο – Τί συμβαίνει με την καραμπόλα για Λιβάγια από Ισπανία;

Χαμός με την επιστροφή του Αργεντινού στην ΑΕΚ.

Το θέμα της επιστροφής του Σέρχιο Αραούχο βρίσκεται στο προσκήνιο της επικαιρότητας για τον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στην ΑΕΚ. Προκάλεσε, δε, μεγάλο ενδιαφέρον η διαρροή από την Ισπανία το πρωί της Τετάρτης μέσω του Μόισες Ροντρίγκες

Συγκεκριμένα ο Ισπανός δημοσιογράφος έβαλε φωτιά λέγοντας, ότι «...ο ελληνικός σύλλογος σκέφτεται ακόμα και να αποκομίσει χρήματα με την πώληση του Λιβάγια προκειμένου να πάρει την υπογραφή του Αραούχο, ο οποίος αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα γι’ αυτούς». Έτσι και αλλιώς, ο πρόεδρος της Λας Πάλμας, Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, έχει ξεκαθαρίσει, ότι ο Αργεντινός δεν πρόκειται να παραχωρηθεί πουθενά με δανεισμό αλλά με πώληση.

«Τα Μέσα εδώ έπρεπε να πουν κάτι, το οποίο όμως δεν είναι αλήθεια. Ο Αραούχο ανανέωσε πέρυσι για πέντε χρόνια το συμβόλαιό του. Προσωπικά το βλέπω πρακτικά αδύνατο να μπορούσε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να μπει στη διαδικασία αγοράς για αυτόν τον παίκτη, ούτε είμαι διατεθειμένος να συζητήσω έναν δανεισμό του», ανέφερε ο Ραμίρεθ σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr στις αρχές Απριλίου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πάντως δεν υπάρχει καμία εξέλιξη θετική ή αρνητική για τον 27χρονο επιθετικό. Όσον αφορά τα σενάρια πώλησης του Κροάτη προκειμένου ο «Τσίνο» να ντυθεί εκ νέου στα κιτρινόμαυρα είναι δεδομένο, ότι θολώνουν περισσότερο το τοπίο. Στην ΑΕΚ προσπαθούν να μην συνδέουν τις δύο περιπτώσεις.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags