Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Τον ήθελαν στην ΑΕΚ, τον "αρπάζει" ο Μαρινάκης - Τρελό "χουνέρι"
| 2019-05-15 21:46:00

Απίθανο: Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον "κλέβει" ο Μαρινάκης - Τρελή "πλάκα" - Έκανε... όργια, θέλει "μπαμ"

του Παναγιώτη Νικολάου
Απίθανο: Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον "κλέβει" ο Μαρινάκης - Τρελή "πλάκα" - Έκανε... όργια, θέλει "μπαμ"

Βουίζει η Πορτογαλία. Είχε επαφές με την Ένωση. Φοβερή αποκάλυψη!

Ολυμπιακός - ΑΕΚ: Κύκλους κάνει η ζωή στο ποδόσφαιρο. Τα Χριστούγεννα, όταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης ήταν υπό κρίση στην ΑΕΚ και πριν παρθεί, λίγες εβδομάδες αργότερα η τελική απόφαση για την απομάκρυνση του, ψηλά (πολύ ψηλά) στη λίστα της Ενωσης για του υποψηφίους διαδόχους του, πέραν του Τόμας Κρίστιανσεν, του Δανού προπονητή, πρώην του ΑΠΟΕΛ και της Λιντς, ο οποίος ήρθε και στην Αθήνα για να συναντηθεί με ανθρώπους της ΑΕΚ και του Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος και τελικά επιστρατεύτηκε, ήταν και ο Ιβο Βιέιρα.

Πορτογάλος τεχνικός, από τους καλύτερους όπως λένε οι συμπατριώτες του της νέας γενιάς προπονητών της χώρας, στα 43 του, με θητεία σε Ακαδέμικα, Εστορίλ και Μορεϊρένσε, την οποία και φέτος οδήγησε στην 5η θέση του πορτογαλικού πρωταθλήματος και (πιθανότατα, αφού απομένει μια αγωνιστική ακόμη) στην έξοδο στο Γιουρόπα Λιγκ.

Επαφές έγιναν λοιπόν, ο ίδιος ο Βιέιρα ήταν ανοιχτός να αναλάβει την ΑΕΚ, μόνο όμως μετά την ολοκλήρωση της σεζόν, κάτι που δεν μπορούσε να υποσχεθεί, αλλά ούτε και – τότε – έδινε λύση στην Ενωση. Ο Πορτογάλος παρέμεινε στη Μορεϊρένσε, η ΑΕΚ συνέχισε με τον Χιμένεθ και το… ραντεβού για νέες συζητήσεις στο τέλος της χρονιάς, συμφωνήθηκε. 

Αγνωστο αν έγιναν νέες επαφές, ειδικά μετά τον πρόσφατο χαμένο τελικό Κυπέλλου. Όπως και να ‘χει πάντως,  από χτες είναι γνωστό πως η ΑΕΚ συνεχίζει με τον Χιμένεθ στον πάγκο της,  οπότε ο Βιέιρα, έτσι κι αλλιώς, βγαίνει από την σκέψη των ανθρώπων της (ή τουλάχιστον αυτών που προωθούσαν την υποψηφιότητα του).

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως βγαίνει και από την αγορά. Ισα ίσα μάλιστα που πάλι σε… Ελλάδα γυροφέρνει. Μπορεί φυσικά η Νότιγχαμ Φόρεστ να μην είναι… ελληνική ομάδα, ωστόσο είναι ελληνικής ιδιοκτησίας. Και σύμφωνα λοιπόν με σημερινό δημοσίευμα της A’ Bola, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος πάντα έχει εξαιρετικές προσβάσεις στην αγορά της Πορτογάλιας, σκέφτεται σοβαρά να αναθέσει την τεχνική ηγεσία της Φόρεστ στον Βιέιρα, ο οποίος ψάχνεται να εξαργυρώσει τη φετινή του επιτυχία με την Μορεϊρένσε, κάνοντας το επόμενο βήμα στην προπονητική του καριέρα.

Επιβεβαίωση προς στιγμήν από αγγλικά media δεν έχει υπάρξει, το μόνο σίγουρο είναι πως η θέση του Μάρτιν Ο’ Νιλ στο «Σίτι Γκράουντ» παραμένει επισφαλής, αφού δεν κατάφερε να γυρίσει την κατάσταση για τη Φόρεστ, αναλαμβάνοντας τα ηνία της μεσούσης της σεζόν, και να την οδηγήσει (έστω) στα μπαράζ ανόδου, με αποτέλεσμα η σεναριολογία γύρω από το μέλλον του να συντηρείται αμείωτη. Και εδώ,  «κολλάει» προφανώς και το σημερινό πορτογαλικό δημοσίευμα που φέρνει προ των πυλών του Νότιγχαμ τον πρόσφατο «πόθο» (συγκεκριμένων τουλάχιστον) ανθρώπων της ΑΕΚ…


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι... απογειώνει τον Ολυμπιακό ο Μαρινάκης - Νέα κίνηση-ματ μετά τον Σα - Χαμός με τον παικταρά!


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags