Facebook Pixel Θέλει Ζαμπά η Ντόρτμουντ!
| 2019-05-15 22:50:00

Δημοσίευμα - έκπληξη για βασικό του ΠΑΟΚ: Τον θέλει η Ντόρτμουντ!

Sportdog Team
Δημοσίευμα - έκπληξη για βασικό του ΠΑΟΚ: Τον θέλει η Ντόρτμουντ!

Θα γίνει τέτοια μεταγραφή;

Στο στόχαστρο της Μπορούσια Ντόρτμουντ φέρεται να βρίσκεται ο Λέο Ζάμπα, όπως τουλάχιστον αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα «sport-90.de», αλλά και η πορτογαλική εφημερίδα "Ο Jogo".

«Εκτός από την Μπάγερν Μονάχου και η Μπορούσια Ντόρτμουντ ήδη κάνει μεταγραφικό σχεδιασμό. Μια από αυτές τις περιπτώσεις που οφείλουμε να αναφέρουμε είναι του Λέο Ζαμπά», αναφέρουν οι Γερμανοί, με τους Πορτογάλους να τονίζουν:

«Ο Ζαμπά αυτή τη στιγμή έχει συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ και υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης ύψους 20.000.000 ευρώ. Με αυτό το ποσό μπορεί να αποχωρήσει από τον ελληνικό σύλλογο. Ο Βραζιλιάνος αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τον ΠΑΟΚ έναντι 2,3 εκατομμυρίων ευρώ από την Grozny. Φέτος έχει 39 συμμετοχές με τον ΠΑΟΚ σημείωσε 7 γκολ και έχει 11 ασίστ.

Αυτό που εστιάζει η Ντόρτμουντ στον παίκτη, είναι η ευελιξία του και ότι μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα της επίθεσης. Αυτή τη στιγμή μιλάμε για φήμη, αλλά θα ήταν μια τέλεια λύση για τη γερμανική ομάδα. Πάντως, για τον παίκτη ενδιαφέρεται και η Πόρτο».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags