Facebook Pixel Ανδρέας Σάμαρης - Οδυσσέρας Βλαχοδήμος: Σπάει ρεκόρ - Έλληνας άσος τινάζει την μπάνκα με 30+ εκατ.
| 2019-05-15 23:05:00

Σπάει ρεκόρ - Έλληνας άσος τινάζει την μπάνκα με 30+ εκατ. - Αδιανόητο κόλπο, "σεισμός" στην Ευρώπη

του Γιώργου Θεοδωράκη
Σπάει ρεκόρ - Έλληνας άσος τινάζει την μπάνκα με 30+ εκατ. - Αδιανόητο κόλπο, "σεισμός" στην Ευρώπη

Έκανε σούπερ σεζόν. Παίζει στο εξωτερικό. Δεν είναι ο Μανωλάς!

Ανδρέας Σάμαρης - Οδυσσέρας Βλαχοδήμος: Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της επέκτασης του συμβολαίου του Ανδρέα Σάμαρη (πήρε όσα ζητούσε για τριετές συμβόλαιο σε άλλο, 4+1), κυκλοφόρησαν σήμερα στον πορτογαλικό Τύπο και άλλα νέα, αναφορικά με τον έτερο των Ελλήνων της Μπενφίκα, τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσίευμα της Record, οι Λουζιτανοί προσανατολίζονται στην πώληση του διεθνή Ελληνα τερματοφύλακα σε περίπτωση που έρθει  μια δελεαστική πρόταση για την πώληση του. Μια κουβέντα λοιπόν αυτό και άλλη κουβέντα η πραγματικότητα.

Εξηγούμαστε. Το buy-out του Βλαχοδήμου είναι στα 60 εκατ. ευρώ. Στην Μπενφίκα δεν περιμένουν, άμεσα τουλάχιστον, τίποτα που να πλησιάζει σε αυτό, αλλά ούτε καν και ένα ποσό που θα τους έπειθε να κάτσουν στο τραπέζι των συζητήσεων. Αυτό το ποσό είναι +30 εκατ. ευρώ.

Συνεπώς, ο προγραμματισμός τους είναι πολύ, πολύ απλός. Ο Βλαχοδήμος δεν το «κουνάει» από τη Λισαβόνα. Απλώς, με τη σημερινή διαρροή φρόντισαν να τον βγάλουν στην αγορά, να «υπενθυμίσουν» την παρουσία του είδικα μετά την πρώτη,  καταπληκτική του σεζόν στο «Ντα Λουζ».

Και ο λόγος, ανάλογα απλός. Επειδή, όπως και πέρυσι, αναμένεται… αλυσίδα στις μεταγραφές top τερματοφυλάκων (Ντε Χέα, Ομπλάκ), λογικό είναι να θέλουν να καρπωθούν ενδεχόμενο ντόμινο, γι’ αυτό και φρόντισαν να θέσουν τον Βλαχοδήμο μεταξύ αυτής της πολύ μικρής λίστας των τερματοφυλάκων που θα παίξουν «μπάλα» σε μια τέτοια κατάσταση.

Κοινώς, βγάζουν τον Ody στην αγορά, χωρίς να έχουν την παραμικρή πρόθεση να τον πουλήσουν, προκειμένου να πιάσουν… πόστο σε περίπτωση που ξεκινήσει το ντόμινο. Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Βλαχοδήμος, όποτε και αν φύγει από τη Λισαβόνα, είτε αυτό είναι φέτος είτε (βάσει προγραμματισμού το επόμενο καλοκαίρι), θα σπάσει κάθε ρεκόρ μεταγραφής Ελληνα ποδοσφαιριστή.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Απίθανο: Τον ήθελε η ΑΕΚ, τον "κλέβει" ο Μαρινάκης - Τρελή "πλάκα" - Έκανε... όργια, θέλει "μπαμ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags