Facebook Pixel Champions League: Με αποκλεισμό ενός έτους από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κινδυνεύει η Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-17 04:59:00

Έρχεται μεγάλη "καμπάνα" σε κορυφαίο σύλλογο - Κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Champions League

Sportdog Team
Έρχεται μεγάλη "καμπάνα" σε κορυφαίο σύλλογο - Κινδυνεύει με αποκλεισμό από το Champions League

Ποια ομάδα είναι;

Champions League: Με αποκλεισμό ενός έτους από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, κινδυνεύει η Μάντσεστερ Σίτι όπως ανακοίνωσε η UEFA.

Η υπόθεση για την παραβίαση κανονισμών του Financial Fair Play μετατίθεται στο δικαστικό όργανο της αρμόδιας αρχής των οικονομικών δεδομένων και πλέον οι πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκονται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση.

Η παγκόσμια ομοσπονδία αναφέρει:

"Ο επικεφαλής του Club Financial Control Body, έχοντας συμβουλευθεί και άλλα μέλη του ανεξάρτητου σώματος του CFCB, αποφάσισε να διαβιβάσει την υπόθεση της Μάντσεστερ Σίτι στο δικαστικό όργανο, έπειτα από το φινάλε της έρευνας που πραγματοποίησε.

Η έρευνα αυτή ξεκίνησε στις 7 Μαρτίου του 2019 έπειτα από παραβίαση κανονισμών του Financial Fair Play, όπως αναφέρθηκε δημόσια στον Τύπο."

Από την πλευρά τους οι Πολίτες απαντούν με ανακοίνωση τους:

"Είμαστε απογοητευμένοι, σε καμία περίπτωση όμως δεν έχουμε εκπλαγεί από αυτή την εξέλιξη για την απόφαση του επικεφαλής της έρευνας, Άιβς Λετέρμ.

Οι διαρροές στα media την περασμένη εβδομάδα είναι ενδεικτικές της εξέλιξης της διαδικασίας.

Η Μάντσεστερ Σίτι παραμένει αισιόδοξη για θετική έκβαση όταν η υπόθεση θα εξεταστεί πλέον από ανεξάρτητο σώμα. Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει η ομάδα είναι παντελώς λανθασμένες και η CFCB αδιαφορεί για αδιάσειστα στοιχεία που έχουμε παραδώσει.

Η απόφαση περιλαμβάνει λάθη, παρερμηνείες και σύγχυση σε μια διαδικασία που από πλευράς μας χαρακτηρίζεται πως μη ικανοποιητική και εχθρική απέναντι στον σύλλογό μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags