Facebook Pixel Ερνέστο Βαλβέρδε: Παραμένει στη Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν
Ποδόσφαιρο
| 2019-05-16 18:01:00

Θα μείνει ή θα τον... κάψει η Λίβερπουλ; Αποκάλυψη του προέδρου της Μπαρτσελόνα για Βαλβέρδε

Sportdog Team
Θα μείνει ή θα τον... κάψει η Λίβερπουλ; Αποκάλυψη του προέδρου της Μπαρτσελόνα για Βαλβέρδε

Εξελίξεις με τον τεχνικό των Καταλανών.

Ερνέστο Βαλβέρδε: Παρά το γεγονός ότι η Μπαρτσελόνα απέτυχε παταγωδώς στο φετινό Champions League με τον αποκλεισμό από τη Λίβερπουλ, ο Βάσκος τεχνικός θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Την εξέλιξη αυτή επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου, ο οποίος σε συνέντευξη Τύπου εξέφρασε τη στήριξη της διοίκησης στον Βαλβέρδε αναφορικά με το μέλλον.

"Το είπε πρόσφατα και ο Ερνέστο πως έχει την υποστήριξη του προέδρου και του διοικητικού συμβουλίου. Είναι ο προπονητής που θέλουμε, έχει συμβόλαιο και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μαζί του. Το πλάνο που έχουμε για την ομάδα είναι μεσομακροπρόθεσμο, ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν έχει ήδη αρχίσει και έχουμε πάρει ήδη κάποιους παίκτες. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε μετά τον τελικό του Copa del Rey", τόνισε ο Μπαρτομέου και εν συνεχεία αναφέρθηκε στον επερχόμενο τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας:

"Προερχόμαστε από μία επώδυνη ήττα και θα πρέπει να ανακάμψουμε. Αντιμετωπίζουμε στον τελικό Κυπέλλου μία ομάδα (σ.σ. Βαλένθια) που έχει πραγματοποιήσει πολύ καλή σεζόν, ό,τι πάντως και αν συμβεί στον τελικό της Σεβίλλης δεν θα είναι καθοριστικό για το μέλλον".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags